Jedna od najlepših Balkanki uhvatila muža kako je vara: Nastala skandalčina godine, ali tu nije bio kraj...
Lejla Filipović, Foto: Printscreen Instagram

skandal

Jedna od najlepših Balkanki uhvatila muža kako je vara: Nastala skandalčina godine, ali tu nije bio kraj...

Lejla je bila u centru skandala nakon što je 1998. godine izabrana za Mis Hrvatske, da bi pet dana kasnije glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Objavljeno:

Lejla Filipović pozirala je na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala u društvu supruga Tarika i sina Dine u raskošnoj večernjoj toaleti dostojnoj holivudskih zvezda.

Nosila je dugu crnu haljinu sa spuštenim ramenima i dubokim dekolteom koja je istakla njenu ženstvenu figuru, dok je porub ove kreacije razotkrio sandale otvorenih prstiju, piše Zadovoljna.hr.

Bivša hrvatska misica izdanje je zaokružila metalnom pismo-torbicom i s nekoliko upečatljivih komada nakita: efektnim minđušama, predimenzioniranom narukvicom i ogrlicom.

Lejla Filipović došla je na premijeru filma „Nakon ljeta“ proslavljenog bosanskohercegovačkog reditelja Denisa Tanovića.

Inače, Lejla je danas u drugom braku sa poznatim hrvatskim voditeljem Tarikom Filipovićem.

Tarik Filipović, Lejla Filipović
foto: Printscreen Instagram / lejla.filipovic

Prethodno je ostala upamćena po velikom skandalu.

Naime, Lejla je bila u centru skandala nakon što je 1998. godine izabrana za Mis Hrvatske, da bi pet dana kasnije glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Lejli je tada oduzeta kruna. Ipak, tu njenim nevoljama nije bilo kraja – ona je uhvatila prvog muža u prevari, pa je javnost i o tome mesecima brujala.

Kako su tada prenosili hrvatski mediji, Lejla je prvog supruga sa kojim ima sina, uhvatila u prevari, nakon čega je odmah podnela zahtev za razvod braka.

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

(Espreso/zadovoljna/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.