Siniša Pavić je bio vidovit? Ovo su sva njegova predviđanja koja su se ostvarila, naslutio i smrt ovog čoveka
Siniša Pavić, Foto: Marina Lopičić

pažnja

Siniša Pavić je bio vidovit? Ovo su sva njegova predviđanja koja su se ostvarila, naslutio i smrt ovog čoveka

prema rečima Predraga Smiljkovića, mnogi glumci u Pavićevoj seriji doživeli su sudbinu svojih junaka

Objavljeno:

Siniša Pavić preminuo je u 92. godini, ali malo ko zna da je sudbinu svojih junaka iz Porodičnog blaga unapred predvideo.

Siniša Pavić je između ostalog tvorac popularne serije Porodično blago koja je obeležila kasne devedesete u Srbiji i pričom o porodici Gavrilović osvojila srca publike.

Porodično blago, Kafana Kod Mačka
foto: Printscreen/youtube/stevanone

Glumačku ekipu činili su Miša Janketić, Svetlana Ceca Bojković, Vesna Trivalić, Milenko Zablaćanski, Nebojša Glogovac, Mina Lazarević i mnoga druga velika imena. Među njima našla su se i dvojica do tada nepoznatih glumaca Bogoljub Mitić i Predrag Smiljković, koji su stekli ogromnu popularnost ulogama Đoše i Tike Špica. Upravo njihova životna priča zainteresovala je Sinišu Pavića da napravi seriju Porodično blago.

Naime, Tika i Đoša su u stvarnom životu iskopali zlatni ćup, što je kasnije prikazano i u seriji. Međutim, prema rečima Predraga Smiljkovića, mnogi glumci u Pavićevoj seriji doživeli su sudbinu svojih junaka.

„Milenko Zablaćanski je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tom prilikom je zadobio udarac u glavu, baš kao i njegov Mikser, koji je nosio zavoj. Ipak, Siniša je predvideo i lepe stvari, pa je Vesna Trivalić ubrzo posle serije zatrudnela, a njena Bisenija je to toliko želela. Meni je rekao da ću imati 30.000 evra da napravim kuću i sve je pogodio, u cent! Mnogi su mu govorili da mi napiše ulogu mladoženje, ali za sada me taj reflektor nije obasjao“, rekao je svojevremeno Smiljković za portal Republika.

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

(Espreso/Novas/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.