Ovo je jedina glumica koja se odrekla dece zbog muža: Zadovoljavala četvoricu muškaraca, volela to više od ičega
Ester Vilijams, Foto: Printscreen/Instagram/fpd4625

šok

Ovo je jedina glumica koja se odrekla dece zbog muža: Zadovoljavala četvoricu muškaraca, volela to više od ičega

Šokantno je to što je Ester upravo ovo i uradila. Vilijamsova je izabrala Fernanda, a ne svoju decu. Ostala je bez dece, karijere, ali sa novim mužem.

Objavljeno: 09:53h

Realnost koja se krila iza svega, nije bila ni približno živopisna i bajkovita, daleko od toga.

Ester je dobijala ponude i za filmove ozbiljnijeg žanra, ali se ispostavilo da je bila žrtva manipulacije filmskih čelnika. Vilijamsova je trebala da zaigra u filmu pored Klarka Gejbla. Međutim, istu ponudu dobila je i Lana Tarner. Ispostavilo se da su i jedna i druga izmanipulisane. Lani je rečeno da je Vilijamsova dobila ulogu, što su joj i saopštili, da bi Tarnerova odustala od uslova koje je tražila.

Pošto je Lana Tarner bila spremna na sve da dobije ovu ulogu, odustala je od uslova, a Vilijamsova je ostala bez uloge.

U toku Drugog svetskog rata američkim glumcima koji su se oporavljali bila je potrebna zabavljačica, pa je Vilijamsova dobila ne tako glamuroznu ulogu zabavljačice.

Ipak Vilijamsova je uspela da i ovu ulogu oplemeni, pa je pripremila plivačku tačku koju je izvodila u zlatnom kostimu. Američki vojnici su bili oduševljeni njenim postignućem, pa je dobila nove šanse u Holivudu.

Kada je reč o njenom privatnom životu Vilijamsova se udavala čak četiri puta.

Prvi put za Leonarda Konera 1940. godine, ali se razvela od njega nakon 4 godine, jer je kako je ona to jednom prilikom izjavila bio dosadan.

Drugi put se udala za glumca i pevača Bena Gejdža, sa kojim je imala troje dece. Ispostavilo se da je Ben krio mračnu tajnu od Ester. Bio je alkoholičar i kako je ona kasnije rekla "parazit" koji je za 14 godina braka uspeo da protraći njenih 10 miliona dolara.

Pravio joj je probleme na snimanjima zbog kojih je jednom i otpuštena sa snimanja, jer nije bilo moguće nastaviti rad zbog svakodnevnih scena koje je pravio njen suprug, samo da bi napakostio Ester.

Nakon ovoga su se razveli, a Ester je započela novu karijeru, da kreira kupaće kostime za žene, a između ostaog i za žensku američku mornaricu.

Ovo nažalost nije rešilo njene probleme sa filmskom industrijom. Kako bi se vratila na filmsko platno morala je ponovo da udovolji nenormalnim zahtevima.

Za snimanje filma "Sirena od milion dolara" morala je da nosi kostim od aluminijuma optočen finim zlatnim šljokicama, a na glavi je nosila čvrsto pričvršćenu metalnu krunu. Od nje su tražili da skoči u tom kostimu za jednu scenu sa visine od 10 metara u vodu. Prilikom skoka, kruna je udarila u vodu i tom prilikom čula je pucanje. Završila je sa tri polomljena pršljena zbog kojih je 6 meseci morala da provede u krevetu.

Ester je zaradila oko 80 miliona dolara za MGM što je tokom pedesetih bila mnogo veća suma nego danas, ali su nastavili da se prema njoj ponašaju loše svaki put kada bi njen film podbacio na blagajnama, a dešavalo se i to. Nakon neuspeha filma "Jupiterova draga" 1955. godine, bila je otpuštena, bez bilo kakvog objašnjenja.

Zatim je upoznala Fernanda Lamasa, argentinskog glumca i reditelja. Fernadno je želeo ženu koja će uvek biti tu za njega, maltene služavku, da kuva, čisti i pravi mu koktele kada to poželi. Zaprosio je, a zatim je od nje tražio da spali sve fotografije svog bivšeg muža i dece, kao i da prekine kontakt sa decom, ako želi da se uda za njega.

Šokantno je to što je Ester upravo ovo i uradila. Vilijamsova je izabrala Fernanda, a ne svoju decu. Ostala je bez dece, karijere, ali sa novim mužem.

Narednih dvanaest godina živela je sa Lamasom u kako je rekla "idiličnom" braku i uvek je godine provedene sa njim predstavljala kao nešto nezaboravno i najbolje što joj se ikada dogodilo. Kada je umro 1982. godine, Ester je ponovo stupila u kontakt sa svojom decom koja su joj oprostila.

Nastavila je da se bavi kreiranjem kupaćih kostima.

Udala se još jednom, četvrti put, 1994. godine, a tada je imala 73. godine, za četrnaest godina mlađeg, producenta Edvarda Bela sa kojim je ostala zajedno do smrti 2013. godine.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/srbija danas/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.