UZMITE ČAŠU VODE I KOCKU ŠEĆERA: Evo koliko tačno zarađuje Miloš Biković!
Miloš Biković, Foto: R.Z./ATAImages

pažnja

UZMITE ČAŠU VODE I KOCKU ŠEĆERA: Evo koliko tačno zarađuje Miloš Biković!

Na internetu se mogu naći informacije da pojedini članovi glumačke ekipe zarađuju i do 200.000 dolara po epizodi.

Objavljeno: 13:03h

Miloš Biković je jedan od najuspešnijih i najplaćenijih glumaca ne samo u Srbiji, već i u Rusiji.

Kako tvrde izvori, Biković u Srbiji uzima oko 2.000 evra po danu snimanja, dok je ta cifra daleko veća kada snima u Rusiji.

Spekuliše se da tu uzima i do 5.000 evra, što je barem bio slučaj sa filmom "Sluga", koji je najgledaniji u istoriji ruske kinematografije.

Sada kada će igrati u seriji koja je zaludela svet, spekuliše se da će njegov honorar biti još veći.

1 / 5 Foto: Kurir

Podsetimo, prva sezona "The White Lotus", koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda.

Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu "Beli lotos".

A zarada?

Na internetu se mogu naći informacije da pojedini članovi glumačke ekipe zarađuju i do 200.000 dolara po epizodi. Naravno, pretpostavka je da se ovo odnosi na velika imena, ali to sigurno ne znači da su i drugi glumci plaćeni loše. Naprotiv. Producenti su svesni popularnosti serije, te im je dobro i plaćeno.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/Kurir.rs/Wanted/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.