Uz ove 3 poze svaka žena će doživeti vrhunski orgazam: Ne morate da se mučite, prelake su, a i vi ćete uživati
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

sjajno

Uz ove 3 poze svaka žena će doživeti vrhunski orgazam: Ne morate da se mučite, prelake su, a i vi ćete uživati

Najpopularnija poza može dodatno stimulisati ženu ako ispod njene zadnjice stavite jastuk a noge oko vaših grudi

Objavljeno:

Koliko je žena koje bez problema mogu doživeti orgazam, toliko je i onih koje imaju velike poteškoće prilikom seksualnog odnosa.

Kada uvide da im nešto ne odgovara u njima se pojačava nervoza i tenzija i sve su manje šanse da će osetiti ono najlepše u intimnom činu.

Ipak, stručnjak za seks Dorijan Solot tvrdi da naredne tri poze o kojima ćemo pisati najviše odgovaraju ženama koje žele da dožive orgazam bez mnogo mučenja, piše tportal.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Modifikovana misionarska poza

Najpopularnija poza može dodatno stimulisati ženu ako ispod njene zadnjice stavite jastuk a noge oko vaših grudi. Penetracija će biti za 50 odsto intenzivnija.

Žena odozgo

Nema nikakve dileme da muškarci obožavaju ovu pozu a da bi i ženi bilo još lepše i da bi brže stigla do orgazma, partner treba da se takođe podigne u sedeći položaj. Žena može jednom rukom da se oslanja o krevet, radi ravnoteže.

Poza „otpozadi“

Žena bi trebalo da legne na stomak i laganu podigne zadnjicu. Može se i jastuk staviti ispod. Pokreti muškarca neka budu sporiji i ritmični. Orgazam ne bi trebalo da izostane.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.