Ovaj Beograđanin je otac ćerke Milje Vujanović: Njegovo ime i prezime izašlo posle 50 godina, evo koliko je fatalan
Milja Vujanović, Foto: prentscreen/youtube/ Masha Vujanovic

poznato

Ovaj Beograđanin je otac ćerke Milje Vujanović: Njegovo ime i prezime izašlo posle 50 godina, evo koliko je fatalan

Dvanaest i po godina posle Mašinog rođenja u dom Milje Vujanović stiglo je drugo dete – sin Leon. Identitet njegovog oca javnosti do danas nije poznat.

Objavljeno:

Milja Vujanović bila je vanvremenska lepotica, jugoslovenska glumica i najpoznatija astrološkinja na tlu nekadašnje zemlje. Poslednje godine života provela je nepokretna, nakon što ju je 8. maja 2000. partner Obrad Zejak upucao s leđa. Preminula je pet godina kasnije. Uz lepoticu koja se udala za zvezu (Regulus) do poslednjeg daha bila su deca, koju je dobila sa partnerima čiji identitet nikada nije otkrila. Ćerku Mašu rodila je 1973, a sina Leona 1985. godine.

„Moj otac je Vojislav Radojević, bio je u to vreme kad sam se ja rodila jedan od najzgodnijih muškaraca u Beogradu, kako kažu neke poznate žene. Mama i tata nisu bili u braku, nisu ni živeli zajedno, nikada nisam osetila toplinu porodičnog gnezda, nisam odrasla u zajednici muškarca i žene. Nažalost, mama se uglavnom bavila karijerom, sama me je izdržavala i često mi je nedostajala. Čak sam negde pročitala, to mi nikad nije rekla, da je ona želela dete samo za sebe, što mi se ne sviđa, jer detetu je neophodno prisustvo oba roditelja“, ispričala je Maša pre nekoliko godina za „Gloriju“.

„Naš život bio je prilično turbulentan pošto je ona bila i tata i mama. Bila sam vandal u školi, stalno sam prednjačila u nekim ludorijama, ali u kući sam morala da budem mirna kao bubica. Mama je bila dominantna i prilično stroga prema meni, uvek se sve svodilo na to da li sam ispunila obaveze. Od osme godine sam sređivala celu kuću. Njen javni život nije bio i moj. Nisam mogla da dođem do nje od ljudi. To je u stvari bio problem. Baka je najviše vremena provodila sa mnom, bila mi je posvećena i zahvaljujući njoj imam stabilnost. U našem domu je uvek nedostajala muška figura. Moja mama nikada nije upoznala svog oca Momira Vujanovića, koji se utopio u Crnom moru na vojnoj vežbi. Njegov grob je u Odesi”, dodala je ćerka Milje Vujanović.

“Moj tata Vojkan. Najlepši muškarac u Beogradu po rečima svih koji su znali za njega. Iz Hilandarske ulice. Nikad živeli zajedno, počeli da se družimo nakon moje 18. godine, kad sam mu otišla na vrata da ga pitam gde je on u mom životu. Četiri sata me držao za ruku i sa ljubavlju gledao… Proputovao ceo svet, bio vrlo neobičan, “ne od ovog sveta”, omiljeno jelo mu je bilo kari, a bend “Pet Metheny Group”... Pili bismo litre kafe i pušili boksove cigara dok mi je pričao svoje životne pustolovine. “Dust in the wind” je poslednja pesma koju mi je pustio, verovao je da nismo više od prašine, a ja jedva čekam da ga opet vidim, u nekoj drugoj dimenziji… Volim te tata”, posvetila je Maša svom ocu emotivnu objavu na Instagramu.

Brata Leona doživljavala sam kao svoje dete

Milja Vujanović Regulus
foto: Printscreen Instagram/konacnovitki

Dvanaest i po godina posle Mašinog rođenja u dom Milje Vujanović stiglo je drugo dete – sin Leon. Identitet njegovog oca javnosti do danas nije poznat.

„Čim sam postala punoletna, počela sam da radim kao mamin lični asistent u Astro centru, i to sam bila deset godina. Komunicirala sam s klijentima, zakazivala termine, izrađivala natalne karte. Nekada sam morala da je teram da dođe na posao, pošto bi se ona izgubila čitajući, gutala je knjige, svaki dan po jednu. Neprestano sam je motivisala jer joj se nije dolazilo, bila sam kontrolor koji je pritiska da odradi ono što je zakazano. Brata po majci, Leona, doživljavala sam kao svoje dete“, otkrila je Maša.

Nakon što je završio peti razred, Milja Vujanović je sina ispisala iz škole.

„Šesti, sedmi i osmi razred završio sam vanredno. A i to je najverovatnije bilo preko veze pošto se ne sećam da sam uopšte učio“, otkrio je Leon Vujanović, na čijem profilu na Fejsbuku u kategoriji „obrazovanje“ piše: „Medical Laboratory Science, Austin Peay State University“.

Milja Vujanović Regulus
foto: Kurir/Privatna arhiva

„Činjenica da sam i pored „rupa“ u najosnovnijem obrazovanju uspeo ne samo da diplomiram, već i da savladam i razumem ćelijsku biologiju i medicinsku laboratorijsku dijagnostiku čini me vrlo ponosnim. U to sam uložio nebrojene sate“, naveo je Leon, koji godinama živi u Americi, a zadržao je majčino prezime.

Leon se, za razliku od sestre, ne eksponira u javnosti. Izuzetak je napravio pre nekoliko godina, kada je na Fejsbuku objavio pismo povodom Dana majki, uz link za emisiju „Dok anđeli spavaju“, u kojoj je Milja Vujanović bila gost.

„Ovo uglavnom ne radim, ali ove godine napraviću ustupak. U Americi se danas obeležava Dan majki. Igrom okolnosti, genetske rekombinacije, mutacije u genima ili nekih drugih faktora mnogi ljudi su želeli da komuniciraju sa mojom majkom, te ja tako sada imam određene uspomene vezane za nju, koje su izuzetno tangibilne. Jedna od tih uspomena je i intervju sa Marinom Rajević-Savić, koji ovom prilikom želim da podelim sa vama. Srpski televizijski program nisam često pratio ni kada sam živeo u Beogradu, a kamoli sada, u Americi. Smetao mi je primitivizam, kao i niska stopa elokventnosti većine voditelja, a bogami i njihovih sagovornika, te mi je razgovor između Marine i Milje jako drag“, napisao je Leon na popularnoj društvenoj mreži.

“Način na koji volim da komuniciram, ako ne u verbalnoj, onda bar u pisanoj formi (imam problem sa mucanjem koji je izazvao kompleksni PTSP, tako da mi je nekada, ali ne uvek, verbalna komunikacija otežana), razmišljam i dolazim do zaključaka, način na koji se ophodim prema ljudima, životne vrednosti, pa i relativno veliki broj vrlina i mana koje posedujem, direktno sam nasledio od nje. Marina je stvorila ambijent koji je dozvolio njenoj kompleksnoj ličnosti da postane vidljiva u očima posmatrača. Ja sam, dakle, jedan od retkih srećnika koji imaju ovakvu neverovatnu uspomenu nadohvat prstiju, te bih je tokom ovog dana želeo podeliti sa svojim prijateljima na Fejsbuku, s nadom da će se i vama možda dopasti na neki način”, zaključio je Leon.

02:20

UTEPAŠE ME SIN I SNAJKA, SVUDA JE BILA KRV PO MENI Velimira (90) unakazili najrođeniji, a sve zbog penzije: TERAĆU IH NA SUD

(Espreso/blic žena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.