Najgori datumi za venčanje koje obavezno morate da izbegavate: Veruje se da su nesrećni i da slute brz razvod
Foto: epa rolex dela pena

verovanje

Najgori datumi za venčanje koje obavezno morate da izbegavate: Veruje se da su nesrećni i da slute brz razvod

Svi parovi koji razmišljaju o tome da do kraja 2024. godine stanu na ludi kamen, obradovaće vest da je upravo ova godina najbolja za venčanje

Objavljeno:

Tako bar kaže stara kineska tradicija koja se temelji na verovanju da je trenutak ulaska u brak presudan za njegovu dugovečnost i kvalitet odnosa.

Datum utiče na trajanje braka

Važno je odabrati povoljan datum venčanja, jer to unosi u brak pozitivnu energiju i sklad i tako osigurava da se uspešno prebrode sve nedaće. Zbir brojeva u ovoj godini je osam (2+0+2+4), a to je broj koji simbolizuje beskrajnu ljubav između muškarca i žene.

Najbolji datumi za venčanja

Kada je reč o srećnim mesecima, to su – avgust i novembar, a kad govorimo o datumima, najsrećniji su 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 i 29. dan u spomenutim mesecima.

Najbolji datumi za venčanje
Najbolji datumi za venčanjefoto: Tamara Trajković

Prema kineskom horoskopu, najsrećniji dan za venčanje je 8. avgust. Broj osam predstavlja beskonačnost, a kada se primeni na brak, označava beskrajnu ljubav između partnera. Budući da je avgust osmi mesec u godini, broj osam ima dvostruko značenje i njegov se učinak pojačava.

Koji datum treba izbegavati?

Isto verovanje kaže da bi trebalo izbegavati 4. dan u mesecu za venčanje, jer je broj 4 povezan sa lošom ljubavnom srećom. A ako povoljan datum padne u subotu, to je dupla sreća, jer se veruje da je subotu blagoslovio Saturn, planeta obnove i braka.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/najzena/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.