ŽENE U TRANSU ZBOG DŽUDISTE SA OI: Tvrde da ovako izgleda pravi muškarac, zbog jednog detalja na njegovom telu lude
Da li je ovo moguće?, Foto: Pfintscreen / Instagram / tako_gogoladze.1

VIDEO

ŽENE U TRANSU ZBOG DŽUDISTE SA OI: Tvrde da ovako izgleda pravi muškarac, zbog jednog detalja na njegovom telu lude

Poslednje tri godine je svetski prvak u ovoj japanskoj borilačkoj veštini

Objavljeno:

Tato Grigalašvili iz Gruzije učesnik je Olimpijskih igara u Parizu i svojom pojavom je naterao žene širom sveta da prate džudo. Ima 24 godine i jedan je od najboljih džudista na svetu, a zbog izgleda je ovih dana veoma popularan.

Na svetskim prvenstvima je osvojio četiri medalje, od kojih su tri zlatne, a na evropskim takmičenjima je tri puta osvojio zlato.

Ni iz Pariza neće praznih ruku otići kući, jer je na Olimpijskim igrama osvojio srebrnu medalju i ujedno učinio svoju zemlju najponosnijom, s obzirom da je ovo prva medalja Gruzije na OI.

Tato Grigalashvili

Zbog njegovog atraktivnog izgleda pripadnice lepšeg pola su burno reagovale na društvenim mrežama, te počele masovno da objavljuju video-snimke s takmičenja navodeći da svaki muškarac treba da izgleda upravo kao ovaj gruzijski džudista.

O privatnom životu ovog lepotana se malo toga zna. Na Instagramu je aktivan, a tamo često ističe da je oženjen i da ima dete, objavljujući često i porodične fotografije.

Informacija koja će mnoge žene razočarati, ali - vrrrlo je zauzet i čak mu i u opisu profila piše da njegovo srce pripada lepoj Tamari kojoj ovog trenutka sigurno mnoge žene zavide.

Bonus video:

32:43

CENTRALNI DNEVNIK 02.08.2024

(Espreso / Super žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.