Da li je ovo najobdareniji sportista na Olimpijskim igrama? Tesne gaće otkrile sve, muškost kakvu svet nije video
Žul Buje, Foto: Printscreen/alexis_jandard / Instagram

au

Da li je ovo najobdareniji sportista na Olimpijskim igrama? Tesne gaće otkrile sve, muškost kakvu svet nije video

Nema sumnje u to da je Buje talentovan, lep i zgodan, ali je korisnicima društvenih mreža zapao za oko još jedan detalj - oni veruju da je ovaj skakač u vodu izuzetno obdaren.

Objavljeno: 14:42h

Društvene mreže ovih dana prepune su različitih zanimljivosti i trenutaka sa Olimpijskih igara, a prizor francuskog sportiste Žula Bujea u tesnim plivačkim gaćama zasenio je sve druge, bar trenutno. Naime, Buje, kog u petak očekuje finale u sinhronizovanim skokovima u vodu sa daske 3 metra, privukao je veliku pažnju svojim izgledom.

Ovaj 22-godišnji Francuz takmiči se u disciplini skokovi u vodu, kako sa saigračem Aleksisom Žandarom, tako i u pojedinačnoj kategoriji, a mnogi ga smatraju jednim od najslađih i najzgodnijih frajera na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, iako je konkurencija definitivno žestoka.

Nema sumnje u to da je Buje talentovan, lep i zgodan, ali je korisnicima društvenih mreža zapao za oko još jedan detalj - oni veruju da je ovaj skakač u vodu izuzetno obdaren. Za takav stav krivac je snimak koji prikazuje mladog Francuza tokom tuširanja pored bazena.

OI
foto: Prinstcreen/alexis_jandard / Instagram

Na snimku Žul nosi izrazito tesne kupaće gaće koje pokazuju njegovu prilično ispupčenu muškost. Publika nije časa časila da prokomentariše ovaj prizor, a mnogi su ispod snimka ostavljali različite dosetke i šaljive opaske. Nekima je, s druge strane, prizor bio vulgaran.

OI
foto: Prinstcreen/alexis_jandard / Instagram

"Mislio sam da je čudno što je moja žena gledala skokove u vodu... Sad mi je sve jasno", "Definitivno ću gledate finale u petak", "Iznenađen sam da je dogurao do OI, s obzirom na veličinu muškosti, s obzirom na to kako ta značajna ispupčenost povećava aktivni otpor u vodi i usporava ga", "Kao bivši plivač tvrdim da je svim muškarcima koji se bave vodenim sportovima strašno neprijatno da nose ovakve gaće. Bukvalno se sve vidi", "Uveren sam da će posle ove slike dobiti more sponzorskih ugovora", samo su neki od hiljade komentara na različitim socijalnim platformama.

Da li će Bujeu ova Olimpijada doneti zlato ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno - popularnost kod publike je obezbedio!

01:03

FILMSKA PRIČA SA OI U TOKIJU

(Espreso/blic žena/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.