S OVOM NEMICOM JE BIO U ODNOSU MUŽ ANE IVANOVIĆ: Pod uticajem alkohola ju je prevario, oglasila se i Angela Merkel
Ana Ivanović, Foto: tennisvideostennis/Youtube/Sports Ilustrated

PAŽNJA

S OVOM NEMICOM JE BIO U ODNOSU MUŽ ANE IVANOVIĆ: Pod uticajem alkohola ju je prevario, oglasila se i Angela Merkel

Basti je sa Sarom bio omiljeni par u Nemačkoj, a kada je došlo do raskida sa njom, Švajni se našao na meti kritika.

Objavljeno: 07:54h

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger u mladosti je često odlazio na tehno žurke gde je bio okružen devojkama, konzumirao alkohol, imao još neke poroke, koji su doveli do toga da je na Evropskom prvenstvu 2008. prvo dobio žutu, pa crveni karton i na kraju suspenziju.

Situaciju je popravila ni manje ni više nego tadašnja nemačka kancelarka Angela Merkel koja se sastala sa njim pre važne utakmice. "Ušla je u svlačionicu pre meča sa Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran", ispričao je omiljeni srpski zet.

Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
foto: EPA/CLEMENS BILAN

Reči Angele Merkel uticale su na Bastijana koji je 2015. godine postao član Mančester junajteda, a onda 2017. u Čikago Fajer kod Veljka Paunovića, gde je okončao karijeru.

"Mladost- ludost", "Bolje u mladosti nego u stare dane", tako komentarišu ljudi mladalačke ludorije. One u slučaju Bastijana nisu bile nimalo bezazlene. Srećom, završile su se bez većih posledica.

Imala je kraj i njegova ljubav sa Sarom Brander, nemačkom glumicom i modelom. Njihova veza bila je velika medijska senzacija, a bivši partneri uslikani su zajedno bezbroj puta.

Basti je sa Sarom bio omiljeni par u Nemačkoj, a kada je došlo do raskida sa njom, Švajni se našao na meti kritika. Njegovi fanovi nisu mogli da se pomire sa krajem njihove ljubavne priče. Mnogi u Nemačkoj su glumicu videli kao savršenu suprugu za Švajnija.

Takođe, spekulisalo se da je on prevario Saru upravo sa Anom.

Ubrzo se ispostavilo da ga je prava ljubav tek čekala. Ana je danas omiljena u nemačkoj javnost, baš kao što je njen suprug veoma popularan u Srbiji gde neretko dolaze zajedno sa decom, trojicom sinova.

Bastijan se našom teniskom zvezdom oženio 2016. u Veneciji. Srpski zet čestom ističe da je blagosloven što pored sebe ima ženu kakva je Ana Ivanović.

00:15

Zet Relja pao u trans uz taštinu pesmu

(Espreso/blic žena/Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.