Bako, šta nam radiš ovo? Punjeni hrskavi trouglići, sa sočnim nadevom koji se preliva, nećete sačekati da se ohladi
Bako, šta nam radiš?, Foto: Jela Jelena Petrović

VIDEO

Bako, šta nam radiš ovo? Punjeni hrskavi trouglići, sa sočnim nadevom koji se preliva, nećete sačekati da se ohladi

Punjeni sečeni trouglići, lisnati hrskavi puni nadeva

Objavljeno:

Sočni trouglići punjeni sirom, idealan doručak koji treba poslužiti uz jogurt, nećete moći da se zaustavite - toliko su dobri.

Potrebno je:

  • tanke gotove kore
  • 2 jaja
  • 250 gr sira
  • 100 ml jogurta
  • malo blitve /moze i bez/
  • 1 kašičica griza
  • ulje
  • 1/2 praška za peciva
1 / 4 Foto: Jela Jelena Petrović

Priprema:

Izmešati sir jaje i malo peciva, da dodati popareno par listova blitve, može i bez nje.

U drugi sud sipati jogurt dodati 30 ml ulja i na vh noža praška za peciva i izmešati.

Koru raširiti premazati jogurtom pa odozgo drugu koru i nju malo premazato presaviti 3 puga pa na pocetak staviti kašičicu nadeva sira i zviti u trougao.

Tako sve redom i redjati u pleh. pštrim nožem ili žiletom raseći svaki touglić po celoj dužini malo kašičicom raširiti i daodati još jednu kašiku sira,

Premazati uljem i posuti po želji susamom. Peći na 200 stepeni C 40 minuta.

Prelepi hrskavi tako ukusni. Sluđiti uz jogurt. Uživajte!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso / I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.