recept
Ljiljana Blagojević pokazala kakva je maherka! Njenu sliku sa kuhinjskog stola svi dele, dokazala koliko je vešta
Od navedenih sastojaka zamesite testo, malom čašom ili modlom za vanilice vadite kolutiće i ređajte na pleh koji je namazan mašću i brašnom, pa pecite u zagrejanoj rerni.
Ljiljana Blagojević je jednom prilikom podelila svoj recept na društvenim mrežama, a glavni pomoćnik u pripremi bila joj je upravo unuka. Ceo proces je detaljno objasnila, a sudeći po obajvi priprema je i više nego laka.
Sastojci:
pola litre mleka pola kvasca malo šećera jedno jaje 300 grama masti pola kilograma brašna
Priprema:
Od navedenih sastojaka zamesite testo, malom čašom ili modlom za vanilice vadite kolutiće i ređajte na pleh koji je namazan mašću i brašnom, pa pecite u zagrejanoj rerni.
Kada je testo pečeno, filujte ih džemom po izboru, spajajte i uvaljajte u sitan šećer .
Vanilice LJiljane Blagojević i njene unuke ispale su savršeno, što se može videti i na slici iznad. A mi verujemo da ćete i vi biti uspešni u pripremi ovog recepta.
(Espreso/Novosti magazin/Kurir/prenela PV.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!