Ovo se dešava na najluksuznijoj jahti u Monaku: Orgijanje i bludničenje nije JEDINO spisak poznatih DEVOJAKA šokira
Jahta, Foto: Profimedia

pažnja

Ovo se dešava na najluksuznijoj jahti u Monaku: Orgijanje i bludničenje nije JEDINO spisak poznatih DEVOJAKA šokira

Oni koji žele da prisustvuju ovom događaju moraće da izdvoje popriličnu svotu novca, a zbog toga, naravno, mnogo i očekuju zauzvrat.

Objavljeno: 07:43h

Da li ste se oduvek pitali kako izgleda najluksuznija zabava na svetu? Pa, dovoljno je samo nabrojati nekoliko ‘sitnica‘ - automobili koji jure 200 km/h, flaše šampanjca od 9 litara koje moraju da nose po četiri konobara i brojne slavne osobe s A-liste.

Sve to može da se vidi na godišnjoj zabavi na superjahti u Monaku, čiji je domaćin Amber Lounge. Ta se zabava poklapa s istoimenom Velikom nagradom Formule 1 koja se tamo održava.

Sky News razgovarao je s predstavnicima kompanije Amber Lounge, koji su dali uvid u jedan od najekskluzivnijih događaja na svetu. Na njihovim zabavama se okuplja međunarodni džet-set, pripadnici kraljevskih porodica, filmske zvezde, slavne osobe s A-liste, zvezde iz F1 sveta, a svi oni uživaju u ultra luksuznom gostoprimstvu nakon prestižne trke i ultimativnom iskustvu.

Amber Lounge je, kako ga nazivaju, "putujući lifestyle događaj", a tim sastavljen od 81 osobe priređuje spektakl na tropalubnoj superjahti dugoj više od 30 metara u samo 72 sata. Oni koji žele da prisustvuju ovom događaju moraće da izdvoje popriličnu svotu novca, a zbog toga, naravno, mnogo i očekuju zauzvrat.

Tako Don Perignon slobodno teče u potocima, porcije kavijara samo se ređaju, a to su samo neke od luksuznih pogodnosti u kojima posetioci mogu da uživaju. S obzirom na njihovu bogatu klijentelu, firma se tokom godina susretala s raznim neobičnim zahtevima. Tako su, recimo, morali da organizuju privatni let do obližnje Nice, nakon čega je usledio i helikopter do Monte Karla. A onda je privatni vozač morao da doveze goste na ovaj događaj.

Na popisu koji uključuje brojna imućna imena redovno se nalaze i sami vozači F1, kao i slavne osobe poput glumice Pamele Anderson, pevača Džastina Bibera, Kim Kardašijan, kuvar Gordon Remzi, kao i mnogi drugi.

Amber Lounge procenjuje da se tokom 20 godina njihovog poslovanja na njihovoj palubi popilo oko 56.000 flaša šampanjca, što je oko 2.800 u ta tri dana koliko se održava svake godine.

Posetioci tokom dana mogu da uživaju i u celodnevnom otvorenom baru, mediteranskim zalogajima, di-džej setovima uživo i brojnim drugim pogodnostima. Noću se gosti odvode u pop-up klubove koji su izgrađeni po narudžbini na terasi Le Méridien Beach Plaze, jedinog hotela u Monte Karlu s privatnom plažom i direktnim pristupom F1 stazi.

VIP stolovi, kojih obično ima između pet i deset, koštaju oko 40.000 dolara po večeri, ali možete da dobijete pristup kao stalni gost za oko 5.000 dolara za tri dana. Valja napomenuti i da se za VIP pakete po narudžbi mora lično obratiti organizatorima, a neki idu i do 70.000 dolara za jednu noć.

Tako recimo, početna cena nedeljnog iznajmljivanja superjahte Mac One, koja je u zakupu Amber Loungea, iznosi oko 134 hiljada dolara nedeljno, plus troškovi. Takođe, zanimljiva informacija je da su stolovi za 2025. godinu već su rasprodati.

01:33

OVAKO SADA IZGLEDA JAHTA SADAMA HUSEINA! Iračanima sada služi za piknik

(Espreso/Blic žena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.