Na ovim mestima se dešava najviše prevara i to usred bela dana: Jedno baš često mnogi posećuju, obratite pažnju
Foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

PRIPAZITE

Na ovim mestima se dešava najviše prevara i to usred bela dana: Jedno baš često mnogi posećuju, obratite pažnju

A još bolnije zvuči podatak da najnovija istraživanja pokazuju da se čak 55 odsto afera dešava na poslu, s kolegom ili koleginicom

Objavljeno:

Iako preljubu uglavnom vezujemo za noć, hotele ili restorane, istina je da se varalice najbolje osećaju usred dana i to u kancelariji.

Zaboravite na noćne klubove i barove, posao je najplodnije tlo za afere.

Kancelarija

- Radno mesto je tradicionalno mesto gde se procentualno dešva najviše prevara. Kada ujutru idemo na posao obično smo doterani i u svom smo najboljem izdanju. Kada razmenjujete energiju i kreativne ideje sa drugima, stvara se dublja međusobna povezanost sa kolegama, što otvara prostor za drugačije emocije - navodi Debra Mekleod, ekpert za veze.

Teretana

- Kada ste u teretani, već ste "izložili" svoje telo. Ovde je jasno prisutan element fizičke privlačnosti i dostupnosti. Uobičajen tip afere je između klijenta i ličnog trenera. Žena može da se oseti da je i fizički i emotivno povezana sa trenerom - smatra Mekleod, piše Foxnews.com.

Društvene mreže

- Ljudi često imaju običaj da se ponovo povezuju sa bivšim ljubavima preko društvenih mreža, i lako im je da se podsete trenutaka kada su bili bez obaveza i mogli da rade šta su hteli. Čak mogu da fantaziraju šta bi se dogodilo da su ostali zajedno, a to brzinom munje može da dovede do preljube - zaključila je Debra Mekleod.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/srecnarepublika/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.