NA SVOM VENČANJU SAM IMAO INTIMNE ODNOSE SA SVASTIKOM: Kad je video šta radi u krevetu, zaboravio je na ženu i dete
Prevara ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/zoranceran2

pažnja

NA SVOM VENČANJU SAM IMAO INTIMNE ODNOSE SA SVASTIKOM: Kad je video šta radi u krevetu, zaboravio je na ženu i dete

U takvoj situaciju našao se jedan muškarac (29) koji je već nekoliko godina u braku sa suprugom koju voli i sa kojom ima ćerkicu od tri godine. Iako su ga one činile izuzetno srećnim, on je želeo još...

Objavljeno:

Statistike kažu da se najveći broj ljubavnih afera odigrava u radnom okruženju, u samom vrhu su bliski prijatelji, a nije retkost da se preljube dese i među "rodbinom".

U takvoj situaciju našao se jedan muškarac (29) koji je već nekoliko godina u braku sa suprugom koju voli i sa kojom ima ćerkicu od tri godine. Iako su ga one činile izuzetno srećnim, on je želeo još... Sa javnošću je podelio svoju životnu priču koja je šokirala ne samo žene, već i muškarce.

"Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvestila pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njena sestra je nešto sasvim drugo - puna oblina, seksi i drska," ispričao je i dodao:

Prevara
foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

"Oduvek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. Intimne odnose smo imali još nekoliko puta tokom sledećih mesec dana i razmišljao sam da bi trebalo da prekinem sa suprugom i budem s njenom sestrom."

Međutim, njegova supruga je zatrudnela i tada su se venčali. Muškarac je spavao sa svastikom i na svom venčanju. On i supruga sada čekaju drugo dete, a on ne zna šta da radi. Kako kaže, i dalje voli svoju ženu. Pomoć je zatražio od savetnice.

"Jednog dana neizbežno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesrećno: vi, vaša supruga, vaša deca, vaša porodica, čak i vaša ljubavnica. Recite svastiki da mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se okrenite ka porodici koja zaslužuje najbolje od vas," odgovor je koji je dobio.

03:31

KRSTIĆ I MARINKOVIĆ KOMENTARISALI NAJAVU SMENE NEBOJŠE STEFANOVIĆA

(Espreso/Blic žena/Mondo/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.