Slavica Rokvić otkrila koji lekoviti sok pije za zdravlje: Prvi put ga probala na Tari, pa ostala zatečena dejstvom
Slavica Rokvić sa sinovima, Foto: Instagram printscreen/rokvic.slavica

PAŽNJA

Slavica Rokvić otkrila koji lekoviti sok pije za zdravlje: Prvi put ga probala na Tari, pa ostala zatečena dejstvom

Ona je na Tari prvi put probala sok od hajdučke trave i odmah podelila recept sa svojim obožavaocima

Objavljeno:

Slavica Rokvić uživa u pripremi zdravih specijaliteta, slatkiša i napitaka, a sad je podelila i recept za odličan domaći sok. Ona uživa u boravku na Tari i iskoristila je šetnju da ubere i malo lekovitog bilja.

"Neverovatno, prelepo prirodno pronstranstvo. Prostor koji u meni budi sva čula. Gde se osećam kao u nekoj najdivnijoj bajci. Gde se ruže vetrova ukrštaju sa mirisom četinara, lekovitog bilja, šumskih jagoda, borovnica... Pokušala sam ovim snimkom da vam dočaram lepotu Nacionalnog parka Tara. Bila bih u stanju po ceo dan da berem ovo divno bilje", piše Slavica koja je napravila buket od kantariona, vranilove trave, hajdučice i ivanjskog cveća.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen:instagram/rokvic.slavica

Ona je na Tari prvi put probala sok od hajdučke trave i odmah podelila recept sa svojim obožavaocima. "Beli sveži cvetovi se potope u vodu nekih 24 sata dodati malo šećera, mada bih ja dodala meda, liminovog soka i u roku od dva dana mora da se popije.

Rashlađen, lekovit napitak u ovim letnjim žegama na prirodan način reguliše toplotu našeg organizma. Svako godišnje doba ima svoj miris. Neka ovo leto zamiriše na radost", poručuje Slavica.

00:07

Slavica Ćukteraš kosi travu

(Espreso/Lepa i srećna/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.