KAJA OTKRILA KOJA JE TAJNA NJENOG IZVAJANOG TELA: Pevačica kaže da je sklona gojenju, ali joj 1 stvar pomaže
Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

savet

KAJA OTKRILA KOJA JE TAJNA NJENOG IZVAJANOG TELA: Pevačica kaže da je sklona gojenju, ali joj 1 stvar pomaže

Pevačica je otkrila da svakodnevno pazi i na fizičku aktivnost, pa radi trbušnjake i vežbe za ruke

Objavljeno:

Katarina Ostojić Kaja slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, a u prilog tome svedoče i njene svakodnevne objave na društvenim mrežama.

U razgovoru za portal Srbija Danas, Kaja je otkrila kako izgleda njena ishrana, kako neguje kožu lica, kao i da li je pobornik botoksa i hijalurona.

- Što se tiče nege lica, tu sam veoma neodgovorna. Volim da potrošim novac na mazalice i kreme, ali nisam neko ko ima pravilnu negu. Imam sreću što mi je drugarica doktor i kod nje se negujem. Jednom mesečno odem na vitaminske koktele, mezoterapiju, a neretko i na botoks i hijaluron. To mi nadomešćuje moju neodgovornost za svakodnevnu i redovnu negu - otkrila je pevačica za naš portal.

- Variram što se tiče kilaže, u svojim očima najviše. Veliki sam gurman i trudim se da treniram svakodnevno da bih mogla da jedem šta želim. Mučno mi je da se odreknem hrane, pa tako pravim balans.

Volim da sebi dozvolim ponekad slatkiše i kasne večere, jer to slobodno mogu da kažem je moj porok - zaključila je Kaja.

Da podsetimo, pevačica Katarina Kaja Ostojić podelila je na društvenim mrežama u aprilu fotografiju novog izabranika, koji ju je već verio.

U opisu objave stavila je samo emotikon crnog srca, a čestitke njenih pratilaca su odmah krenule da se nižu, kao i komentari fanova.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.