OVAJ SNIMAK POKAZUJE KAKO HOMOSEKSUALCI PROLAZE U SPLITU: Glave im udarali o stolove i pljuvali pa uzeli šljunak...
Homoseksualci, Foto: prinstcreen/instagram/rickyrliu

STRašno

OVAJ SNIMAK POKAZUJE KAKO HOMOSEKSUALCI PROLAZE U SPLITU: Glave im udarali o stolove i pljuvali pa uzeli šljunak...

Riki je došao sa svojim dečkom i grupom prijatelja, od kojih su neki bili homoseksualci,

Objavljeno: 13:53h

Grupa mladih britanskih turista odlučila je da odmor provede u Splitu. Otišli ​​su na kupanje na najpoznatiju splitsku plažu Bačvice. Međutim, tamo ih je dočekalo ne baš prijatno iznenađenje.

Riki Liu, tiktoker i influenser iz Londona, objavio je jedan video na TikTok-u i dva na Instagramu, u kojima opisuje svoje horor iskustvo u Splitu. Naime, Riki je došao sa svojim dečkom i grupom prijatelja, od kojih su neki bili homoseksualci, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Kupali smo se, grlili, a onda su nas deca gađala peskom i šljunkom. Mislili smo da se možda neko igra i desilo se da je palo na nas. A onda sam video 3-4 dece i mladića kako nas gađaju peskom. Otišao sam do njih i zamolio ih da ne bacaju pesak i da nas ostave na miru. A onda su počeli da se svađaju, da viču da smo gej, ovo, ono. Ali na kraju su otišli. Nastavili smo da fotografišemo, a onda još jedan napad mokrim peskom.

A onda sam rekao da je dosta. Nisam želela da grupa dece maltretira mene i mog dečka na odmoru. Tada mi je dečko rekao da odem sama, jer nam je bilo prilično neprijatno. Ali počeli su da nas prate. Ali sam ih sve vreme snimao. Stvarno sam se plašio za našu bezbednost. I to, računao sam, deca mogu da budu derišta, ali odrasli... Oko njih su bili odrasli. Ali najviše me je uplašio muškarac i žena koji su se umešali u sve ovo, vikali su da smo gej. Počeli su da nas gađaju šljunkom. A žena je pljuvala na pod. Gađali su me i cigaretama. Onda smo odlučili da napustimo plažu. Onda je došao čovek, pratio nas i udario mog druga Krega pesnicom u lice i zabio mu se glavom u drvo – naveo je Riki, uz poruku:

- Ako ste gej i idete u Hrvatsku, morate biti jako oprezni. Nisam ljut, nego razočaran. Sada, tokom čitavog odmora, moram da strahujem za svoju bezbednost - rekao je Riki, prenosi Slobodna Dalmacija.

A onda su stigle stotine i stotine komentara domaćih i stranaca na Instagramu, TikToku i raznim forumima:

- Ja sam iz Hrvatske, tako se ponašaju mladi momci koje u Splitu zovemo gaseri.

- Tako mi je žao što ti se ovo dogodilo.

- Veliki zagrljaj, žao mi je što ti se ovo desilo. Ali dobro ste uradili što ste ih snimili, hrabro od vas.

- Ja sam iz Hrvatske, oprostite mi. Većina Hrvata nije takva, to su nekulturne, neobrazovane budale i seljaci kojih ima svuda. Nedostaje im pola mozga i nešto zuba.

– Balkan je lep, ali balkanski mentalitet je đubre.

- Borio si se za sebe, bravo.

- Znate, jednom me je napao jedan tetovirani čovek, bio je veoma homofobičan. A onda sam naleteo na njega u gej aplikaciji Grindr. Možda je on tip tipa koji udari tvog prijatelja, ne može da se pomiri sa svojom seksualnošću, a onda tuče momke okolo da bi dokazao da je mačo.

- Ovo se desilo i u Velikoj Britaniji pre 20 godina.

- Čekaj, čekaj, čuli smo da je Hrvatska mirna i sigurna. Da li je ovo zaista istina? Nisam gej, ali ovo nije u redu i otkazujem svoj odmor u septembru. Hajde, reci mi da nije istina...

- To su frustrirani i neostvareni seljaci koji nisu zadovoljni sopstvenim životom. Nemaju ni mozga ni zuba, opšti su problem za grad...

01:20

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu

(Esprso/slobodna dalmacija/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.