NEMA BOLJE JAHAČICE OD NJE: Vrela crnka pokazala šta ume pa zapalila muškarce, znanje drži u malom prstu (FOTO)
Bela Hadid, Foto: instagram/bellahadid

bez konukrencije

NEMA BOLJE JAHAČICE OD NJE: Vrela crnka pokazala šta ume pa zapalila muškarce, znanje drži u malom prstu (FOTO)

Na prvi pogled ideja o nošenju kaubojskih čizama na letnjim vrućinama može delovati neobično i većini može da izazove nelagodu po ovoj vrućini

Objavljeno:

Sve što Bela Hadid obuče postaje trenutni hit i rasproda se za samo nekoliko sekundi. Ovog leta, Bela je ponovo pokazala svoju modnu inovativnost u kombinaciji koju ili volite ii ne podnosite. Ona obuhvata mini-šorts od tekstasa, crne kaubojske čizme i majicu sa štampom. Ova kombinacija ne samo da je trendi, već nas je inspirisala da razmišljamo o modnim trendovima koje ćemo nositi ove jeseni.

Na prvi pogled ideja o nošenju kaubojskih čizama na letnjim vrućinama može delovati neobično i većini može da izazove nelagodu po ovoj vrućini. Međutim, Bela je dokazala da ova kombinacija može biti izuzetno stilizovana i moderna. Njen smeli potez nas je naterao da prelistamo asortiman kaubojskih čizama u prodavnicama, tražeći savršeni par za naše letnje avanture. Čizme su savršeno upotpunile njen izgled, dajući mu jedinstven i sofisticiran pečat.

Pored kaubojskih čizama i šortsa, Bela je u svoju modnu kombinaciju uključila i majicu sa printom. Ovaj komad garderobe je preplavio prodavnice i postao nezaobilazan deo svake modne kolekcije. Majica sa slikom je idealan način da izrazite svoju ličnost i dodate dozu zabave i kreativnosti u svoj svakodnevni stil. Slika koju odabarete može da otkrije dosta toga o vama, naročito da li imate smisla za humor.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Inspiracija i katalizator modnih trendova

Bela Hadid nas nikada ne prestaje iznenađivati svojim modnim odabirima. Njena sposobnost da spoji naizgled nespojivo i stvori trendove koje svi želimo da pratimo čini je pravom modnom ikonom. Njeno poigravanje kaubojskim stilom nas nije iznenadilo, pogotovo jer je u vezi saprofesionalnim kaubojem. Dok čekamo jesen da ponovo izvučemo naše kaubojske čizme, dobro je znati da će ovaj trend i dalje biti prisutan. Hvala, Bela, na ranoj najavi!

Novi poduhvat Bele Hadid dolazi iz teškog perioda u njenom životu, ali je uspešno stvorila kolekciju parfema koja odražava njenu snagu i strast. Njeni parfemi su već postali hit među ljubiteljima mode i lepote.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/24sedam/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.