LJUBAVNA AFERA KOŠTALA GA JE 100 MILIONA DOLARA: Oženio je prelepu Šveđanku, pa je varao sa njih 60, a ona mu...
Tajger Vuds, Foto: Greig Cowie / Shutterstock Editorial / Profimedia

morate znati

LJUBAVNA AFERA KOŠTALA GA JE 100 MILIONA DOLARA: Oženio je prelepu Šveđanku, pa je varao sa njih 60, a ona mu...

Američki golfer Tajger Vuds jedan je od najpoznatijih sportista svih vremena, ali osim što je poznat po svojim sportskim uspesima, poznat je i po brojnim aferama koje je imao tokom braka

Objavljeno:

Tajger Vuds je bio u brojnim vezama, ali mu je jedna ukrala srce. Slavni golfer je stao na ludi kamen sa Šveđankom, ali je njihova ljubavna priča trajala samo nekoliko godina. O svemu je sad pisao Džejms Patison u novoj knjizi "Tiger, Tiger".

Kako su se zavoleliTajger i Elin?

Slavni igrač golfa je Elin upoznao 2001. u kući njene prijateljice koja je bila udata za igrača golfa Jespera Parnevika, koji je zapravo i spojio Tajgera Vudsa i Nordegren. Međutim, Elin je tada bila u vezi i nije se uopše zanimala za golfera.

Zatim je nakon nekoliko meseci raskinula s dečkom i onda se zaljubila u Vudsa. Vezu su dugo skrivali, a 2003. su javno objavili da su zajedno. Brzo su se i verili, a venčali su se 2004. Tri godine kasnije rodila im se ćerka Sam Aleksis, a drugo dete su dobili 2009.

Tajger i Elin
Tajger i Elinfoto: Paul Hawthorne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prevario je sa najmanje 60 žena

Nakon rođenja drugog deteta pojavile su se prve trzavice u njihovom braku. Elin je saznala da joj Tajger nije bio veran, a prevario ju je s najmanje 60 žena. Za njegovu prevaru prvo se saznalo nakon što je njegova ljubavnica sve objavila javno, a za druge se žene saznalo putem medija. Elin je sve to jako razljutilo, te mu je jednog dana razbila skupocene automobile golferskom palicom.

Šveđanka je pronašla i poruke koje je Tajger slao drugoj ženi, te ga je zbog toga jurila golf palicom po kući. Tada je on pobegao, ušao u automobil i na kraju se slupao. Spasila ga je upravo Elin koja je palicom razbila staklo automobila i izvukla ga napolje.

Patison je u svojoj knjizi opisao detalje nesreće, te razgovor između šefa floridske policije Daniela Sajlora i reportera ESPN-a.

"Moja dva policajca stigla su na mesto nesreće i primetili su Tajgera Vudsa kako leži na podu pored svog vozila, dok je njegova supruga bila iznad njega i pružala mu prvu pomoć", rekao je tada Sajlor, kako navodi autor u knjizi.

Međutim, iako ga je spasila, njihov brak je krenuo nizbrdo. Džejms je naveo kako su tenzije bile u vazduhu pre nesreće, ali i da je Vuds "umanjio važnost i negirao optužbe".

"Elin je htela da mu veruje. Nije imalo smisla", napisao je.

Elin je ubrzo saznala i za druge žene. Igrač golfa se, kako ističe Patison, čak dogovorio s tabloidom National Enquirer kako ne bi objavili priču o jednoj od žena s kojima je imao aferu, u zajenu za to da se pojavi na naslovnici Men‘s Fitnessa.

Vudsu to nije pomoglo. Elin je pronašla još nekoliko poruka na njegovu mobilnom telefonu s nekoliko različitih žena. Među njima je bila i poruka hostesi Rejčel Uchitel kojoj je navodno napisao da je "jedina koju je ikada voleo".

Elin se tada, kako kaže Patison, pravila da je Tajger i poslala nekoliko poruka hostesi, a potom je otkrila ko je zapravo iza tih poruka.

"Znam da si to bila ti, znam sve", napisala joj je tada Nordegren, a od tada se njen brak počeo raspadati.

Džejms je u knjizi opisao i kako je na sve to reagovao Vuds. Navodno se zaključao u kupatilo i počeo da šalje poruke ženama s kojima se tada viđao. Međutim, Elin je već poslala glasovnu poruku jednoj od njih - Džejmi Grubs.

"Znaš ko je ovo jer spavaš s mojim suprugom", napisala je.

Tajger Vuds
Tajger Vudsfoto: EPA/ Justin Lane

Razvod nakon 6 godina

Nakon svih optužbi i nakon što je Elin saznala za sve, situaciju je komentarisao i Jesper Parnevik, koji je par i spojio. On je tada rekao da je izgubio sve poštovanje koje je imao prema golferu jer je Elin smatrao svojom mlađom sestrom. Osim što mu je brak krenuo nizbrdo, njegov imidž je takođe bio uništen.

Kako kaže Patison, njihova veza je bila "osuđena na propast od samog početka". Dok se on u nju zaljubio na prvi pogled, Elin se nije nimalo zanimala za njega jer on nije bio njen tip muškarca. Tajger ju je pozvao na dejt, ali je ona smatrala da je to bilo "čudno i patetično".

Tajger i Elin razveli su se 2010. U brakorazvodnoj parnici je Elin, odlukom suda, dobila 100 miliona dolara, dok je golfer izgubio sponzore.

Nakon razvoda, Tajger je pričao sa svojom decom, a kako navodi Patison, objasnio im je zašto on i njihova majka više ne žive zajedno.

"Ne živimo pod istim krovom zato što je tata napravio neke greške", navodno im je rekao.

Problemi sa zakonom i jeziva saobraćajna nesreća

Džejms je u knjizi opisao i hapšenje Tajgera Vudsa 2017. godine, nakon što je vozio pod uticajem alkohola. Potom je golfer, 2021. godine, imao još jednu šokantnu saobraćajnu nesreću, koju je jedva preživeo. Nakon nesreće je u nozi imao igle i šipke, a imao je povrede i na stopalima, piše Jutarnji.hr.

Bonus video:

00:07

Pogledajte sport koji nećete videti pre Italije!

(Espreso / Blic Žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.