"SVAKO KO MISLI DRUGAČIJE IMA PROBLEM U KREVETU": Zlatan Ibrahimović otkriva sočne detalje iz svog bračnog života
Zlatan Ibrahimović sa suprugom, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

auu

"SVAKO KO MISLI DRUGAČIJE IMA PROBLEM U KREVETU": Zlatan Ibrahimović otkriva sočne detalje iz svog bračnog života

Sve je iznenadila ova njegova izjava...

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović jedna je od najboljih fudbaler koji je potekao sa naših prostora, a iako se nedavno penzionisao, njegov uticaj na najpopularniji sport na svetu je nemerljiv. Naime, njegova popularnost se nikako ne smanjuje, a o maestralnim potezima na terenu se i sada priča. Sa druge strane, vrlo je intrigantna ličnost, te je dovoljna samo jedna njegova izjava da se pokrene lavina komentara.

Poznat po svojoj visini, snazi, tehničkim veštinama i samopouzdanju, Zlatan je često pravio spektakl na terenu. Njegova karijera je bogata fenomenalnim golovima, mnogi od njih su postali legendarni. Stil igre, kombinacija snage i elegancije, učinila ga je jednim od najomiljenijih fudbalera na svetu. Svaki klub u kojem je igrao profitirao je od njegove sposobnosti da postigne golove i dominira tokom utakmice.

Osim fudbalskih dostignuća, Ibrahimović je poznat i po svojoj jedinstvenoj ličnosti. Zlatanove izjave i intervjui često su postajali viralni zbog njegovog samopouzdanja i nekonvencionalnog humora. Neodoljiva harizma i neverovatna verovanje u sopstvene sposobnosti učinili su ga ikonom, ne samo u fudbalskom svetu, već i šire.

Zlatanove izjave i intervjui često su postajali viralni zbog njegovog samopouzdanja i nekonvencionalnog humora
Zlatanove izjave i intervjui često su postajali viralni zbog njegovog samopouzdanja i nekonvencionalnog humorafoto: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Iako svoju intimu uglavnom drži samo za sebe, iznenadio je kada je progovorio o vođenju ljubavi sa svojom suprugom.

Naime, Ibrahimović je u intervjuu sa Pirsom Morganom odgovorio na vrlo škakljivo pitanje.

Novinar ga je upitao: "Da li je bolje davati golove nego imati se*s", a Šveđanin je u svom stilu rekao:

- Se*s je bolji. Svako ko misli drugačije ima problema u krevetu - bio je jasan Ibrahimović.

Istakao je da sa godinama ne bi trebalo intimu zapostavljati, naprotiv. Ona daje posebnu draž svakoj ljubavnoj vezi, te u krevetu ništa ne bi trebalo da se podrazumeva. A najbitnije je otvoren razgovor o svemu, kako bi oba partnera bila zadovoljna. A Zlatan, kako isiče, daje sve od sebe da maksimalno udovoljio svojoj lepšoj polovini.

Tokom svoje karijere, Zlatan je osvojio brojne titule i individualne nagrade. Bio je najbolji strelac u nekoliko liga, a takođe je osvojio Ligu šampiona, prvenstva u Italiji, Španiji, Francuskoj i Engleskoj, kao i mnoge domaće kupove. Njegov doprinos švedskoj reprezentaciji takođe je značajan, jer je bio ključni igrač u mnogim utakmicama.

Iako je često bio kontroverzan, Zlatan Ibrahimović je nesumnjivo jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije. Njegova strast prema igri, neverovatna radna etika i želja za uspehom čine ga pravim uzorom za mlade fudbalere širom sveta. Zlatan je simbol snage, vere u sebe i neprekidne težnje za savršenstvom, i njegov uticaj na fudbal će se osećati još dugi niz godina.

Neke od Zlatanovih izgava koje su najviše privukla pažnje:

Neke od Zlatanovih izgava koje su najviše privukla pažnje
Neke od Zlatanovih izgava koje su najviše privukla pažnjefoto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Mundijal bez mene kao da ne postoji. Nema šta tu da gledate, niti šta da željno čekate – rekao je kada se Švedska nije plasirala na Mundijal.

– Obično čoveka nazovu legendom kad sve prođe, u mom slučaju, postao sam legenda mnogo pre kraja karijere.

– Da ostanem u PSG-u? Navijači me obožavaju, ali ne verujem da mogu pomeriti Ajfelovu kulu i postaviti moju bistu. Ako uspeju, obećavam da ću ostati.

– Šta sam poklonio ženi za rođendan? Ništa, pa već ima Zlatana.

– Ne mogu da vam objasnim koliko sam savršen.

– Povređeni Ibrahimović je veliki problem za svaki tim.

– Ono šta Džon Kerju može da uradi loptom, ja mogu pomorandžom.

– Nisam te povredio namerno, znaš to. Ako me ponovo optužiš, polomiću ti obe noge, i to s namerom – rekao je Van der Vartu prilikom sukoba u svlačionici.

– Tražimo kuću, šta znam, ako ne nađemo, kupićemo hotel u Parizu.

– Stil? Švedski stil? Balkanski stil? Ma ne, taj stil igre se zove Zlatanov stil.

– Nisam kupio Porše, nego avion, brže je.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso / Stil / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.