VIDEO
Ceo život ih ljuštimo pogrešno, isto važi i za paradajz: Evo kako da to uradite za par sekundi - pašće vam vilica
Ako ovo do sada niste primenjivali, ovaj trik će potpuno promeniti vašu rutinu
Sezona je breskvi koje su osvežavajuće i sočne kada ih jedemo sirove, a poseban ukus imaju i kada od njih pravimo kolače. Od njih možete napraviti zaista mnogo toga, ali ono šta svima teško pada je "guljenje". Ipak, sada smo pronašli jednostavan trik uz koji će vam pomoći da bez problema oljštite breskvu koje su savršen dodatak za sve vaše poslastice.
Breskve možete oljuštiti samo jednom rukom, i to ako pratite ovu jednostavnu metodu, počevši od donjeg dela gde ćete nožem napraviti krstić, baš kao što je prikazano na videu. Zatim ćete zagrejati veliki lonac vode i breskve uroniti u vrelu vodu, ostavljajući ih unutra otprilike minut.
Odmah nakon vađenja iz vruće vode, uronite ih u ledeno vodu i ostavite ih tamo otprilike dva minuta. Nakon toga, kora će se lako skinuti s breskve i moći ćete je ukloniti jednom rukom, a isti metod funkcioniše i sa nektarinama pa čak i sa paradajzom.
Bonus video:
(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!