DOKTORKA 3 DANA BILA MRTVA, A ONDA SE PROBUDILA U MRTVAČNICI: Tvrdi da je u raju videla umrlog sina, a u paklu...
Tatjana Anisimova Bjelous, Foto: Printscreen/Youtube/BOGIYchelovek

VIDEO

DOKTORKA 3 DANA BILA MRTVA, A ONDA SE PROBUDILA U MRTVAČNICI: Tvrdi da je u raju videla umrlog sina, a u paklu...

Doktorka tvrdi da je duša napustila telo

Objavljeno:

Doktorka iz Ukrajine, Tatjana Anisimova Bjelous, podelila je svoje neverovatno iskustvo oživljavanja pred kamerama pre nekoliko godina. Tvrdila je da je oživela tri dana nakon što je proglašena mrtvom, opisujući kako je njena duša napustila telo, da bi se kasnije vratila. Ovo je priča koja godinama intrigira javnost i često je predmet mnogobrojnih rasprava. Tatjana je preminula na operacionom stolu u bolnici u Odesi, što je izazvalo šok i nevericu među njenim najbližima. Nakon 72 sata, kada je porodica došla da preuzme njeno telo, dočekalo ih je neočekivano iznenađenje - Tatjana je bila živa. - Kako mrtvak nakon tri dana može da oživi? - pitali su članovi porodice, suočeni sa neverovatnom situacijom.

Doktorka iz Ukrajine ispričala neverovatno iskustvo

Jedino Tatjanin suprug Večeslav imao je osećaj da će njegova žena oživeti i vratiti se. Tvrdio je da mu je Gospod Bog kazao da će se to desiti. Taj neverovatan povratak iz mrtvih ostavio je sve u šoku i pitanju kako je ovo uopšte moguće.

- Zbog raka na mozgu završila sam na operaciji, a nakon tri dana probudila se u mrtvačnici - otkriva Tatjana da ona veruje u to i prelazi na ono što smatra najvažnijim:

- Nakon što sam videla pakao i raj i stajala na podnožju Božjeg prestola, uletela sam u svoje telo uz veliku patnju i bol. I tada sam ugledala sobu, pločice na zidovima, ženu u beloj suknji i vodu prolivenu na podu. Žena je upirala prstom u mene u totalnom šoku, nije mogla ni reč da izusti.

Tvrdi da je srela ženu koja je izbezumljeno gledala.

- Ta žena je prebledela, a zatim počela da viče. Upitala sam je - Zašto ti vičeš, mene sve boli, a ona je sva izbezumljena odjurila iz mrtvačnice.

Bilo joj je hladno pa se ogrnula ćebetom kojom je bila prekrivena. Ona je gledala kako je oživljavaju.

- U jednom trenutku našla sam se u tunelu koji je bio hladan, taman i vlažan i osećala sam kao da hodam po močvari, ali sam na kraju ugledala svetlost i tačno sam znala kuda idem. Svetlost je bila predivna i jarka. U njoj su se nazirali obrisi čoveka u beloj haljini koja je lepršala. Pomislila sam da je to Isus Hrist. Kad sam došla pred njega pala sam na kolena, a on mi je rekao - Ustani, nisam ja Hrist. Predamnom ne smeš da klečiš, ja sam anđeo, poslao me je Bog - pričala je Tatjana i dodala:

- Lagala sam, nisam bila pokorna, kažnjavala sam i tukla decu. Učila sam ih da se boje Boga, ali ne i da ga ljube. Nisam bila aktivna u crkvi, znala sam da budem prepredena. Puno toga je bilo. I kad sam Ga susrela, otvorio mi je Knjigu mog života i videla sam sve što sam radila, što sam govorila i mislila.

Ona tvrdi da je videla svoje dete, a anđeo joj nije dopustio da ga zagrli jer je morala da se vrati na zemlju, navodi Stil.

- Nazvao me mamom. Tada sam shvatila da je to moje dete. Jedino što sam htela je zagrliti ga. Ali anđeo to nije dopustio jer sam bila predodređena da se vratim na zemlju. Sin mi je rekao da ne bi bio ovde da me nije napustio tada. Zahvalila sam Bogu - kaže Tatjana.

- Moj otac je završio u raju jer se zadnjih 15 minuta pre smrti pokajao u prisustvu svećenika - veruje žena i tvrdi da se nakon susreta sa ocem približila zavesi koja je bila od magle.

Tada je osetila smrad i vrućinu.

- Tamo nema vode, tamo je takva suvoća da sam osetila kao da mi puca koža, osetila sam svežinu tek kad sam anđela uzela oberučke moleći ga da me nikako ne ispušta. To mesto je prvi krug pakla poznatiji kao čistilište.Tu su ljudi u zatvorenom prostoru punom plina koji jure s jedne strane na drugu. Vide raj, ali ne mogu ući u njega. Vape za pomoć.

Oni malaksali koji pokušavaju da sednu i ne uspevaju jer ih demoni progone. Dižu pogled prema nebu ali ne smeju da izgovore ime Gospodnje. To su oni koji čekaju suđenje. Na sudu će se možda opravdati, a možda i ne. Propustili su svoju priliku za spasenje na Zemlji - govorila je ona, prenosi 24sata.hr.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.