ONA JE ALERGIČNA NA SVE, BILO KOJA HRANA MOŽE DA JE UBIJE: Bićete u ŠOKU kad čujete šta jedino SME DA JEDE (VIDEO)
Život Kerolajn Krej (25), Foto: Printscreen/TikTok/carolinecray2

PREČUDNO

ONA JE ALERGIČNA NA SVE, BILO KOJA HRANA MOŽE DA JE UBIJE: Bićete u ŠOKU kad čujete šta jedino SME DA JEDE (VIDEO)

Pojela je sladoled i završila u bolnici

Objavljeno: 14:59h

Život Kerolajn Krej (25) je neobičniji od bilo kog filma, ali sigurno je da se niko ne bi menjao sa njom. Posle serije umalo smrtonosnih anafilaktičkih šokova, utvrđeno je da je nesrećna Kerlojan alergična na sve moguće namirnice koje vam padnu na pamet. Još bizarnije zvuči podatak da mlada Amerikanka živi na ovsenoj kaši i mleku za odojčad, navodi Mirror.

Kerolajn je u 2017. prvi put završila u bolnici nakon što je upala u anafilaktički šok nakon što je pojela sladoled. Usledile su nove "posete" bolnici nakon pice, pirinča, hleba i pasulja. Ukupno je 12 dana provela na intenzivnoj negi.

Posle 10 meseci analiza utvrđeno je da boluje od retke hronične bolesti, sindroma aktivacije mastocita (MCAS) koja izaziva ozbiljne alergijske simptome.

Kerolajn tri puta dnevno jede ovsenu kažu i mleko za bebe bazirano na aminokiselinama, i kako kaže, u međuvremenu je naučila da uobičajene stvari kao što su kikiriki, riba, susam ili senf, mogu da budu smrtonosne za nju.

- Mnogo je teško, ne razmišljate o hrani kada možete da jedete normalno. Ipak, pokušavam da se normalno ponašam. Večeram sa porodicom svako veče, a kada izlazim, nosim svoju hranu. Moj najveći problem je hrana i varenje. Trenutno sa mojim terapeutom pokušavam da pronađem odgovarajuću hranu. Moram svaku namirnicu da probam pojedinačno kako bismo proverili da li reagujem na nju - objašnjava Kerolajn koja svakodnevno uzima antihistamine.

- Pokušavam da pronađem pozitivne strane u svemu. Kada izlazim sa društvom nosim flašu vode, i uvek sam dežurni vozač. Kada moji prijatelji preteraju sa alkoholom i zaborave šta su sinoć radili, ja sam tu da ih podsetim - kroz smeh kaže Kerolajn.

Bonus video:

00:25

snimak stana jednog ekstremiste u Novom Pazaru

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.