3 NAJLEPŠE ŽENE SRPSKIH FUDBALERA KOJE SU BOMBETINE: Kidaju kako IZGLEDAJU, sve bolja od bolje, ovo PUCA NA NJIMA
Sofija Milošević, Foto: Instagram printscreen/sofimilo

foto

3 NAJLEPŠE ŽENE SRPSKIH FUDBALERA KOJE SU BOMBETINE: Kidaju kako IZGLEDAJU, sve bolja od bolje, ovo PUCA NA NJIMA

Dok se srpski fudbalere večeras bore za opstanak na Evropskom prvenstvu, njihove lepše polovine će kao i cela nacija, navijati iz sve snage

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 21h igra odlučujuću utakmicu protiv Danske za opstanak na Evropskom prvenstvu. U utakmici koja je "biti ili ne biti" za Srbiju srpske fudbalere bodriće i njihove lepše polovine koje su im najveća podrška, oslonac i vetar u leđa.

Mi smo izabrali tri najlepše žene naših fudbalera koje grme kako izgledaju.

Sofija Milošević

Sofija Milošević, bivša manekenka, a sada modna dizajnerka je oduvek je plenila pažnju svojim atraktivnim izgledom i vitkom linijom. A posebno je u centru pažnje otkako je u ljubavi sa Lukom Jovićem, napadačem koji je našoj reprezentaciji golom u poslednjim trenucima meča sa Slovenijom ostavio nadu za plasman u osminu finala.

Sofija je velika podška Luki tokom karijere, a redovno ga bodri sa tribina i svojom i svojom lepotom krasi tribine sportskih stadiona.

Sofija i Luka Jović godinama uživaju u romansi, a kruna njihove ljubavi su sinovi Aleksej i Todor. Iako su se verili 2020. godine, njihovo venčanje se čeka već duži vremenski period. Oni će na ludi kamen stati ove godine, a detalje drže u tajnosti.

Kristina Mitrović

Kristina Mitrović godinama slovi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera. Supruga Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije prosto očarava svojom lepotom.

Supruga i majka troje dece izgleda kao bomba, a kada pogledate njen Instagram profil biće vam jasno i zašto skoro svaka njena fotografija dobije pregršt lajkova i komentara na račun fizičkog zgleda. Kada vide njene izvajane noge i trbušnjake njeni pratioci nikada ne bi pomislili da je majka troje dece.

Ana Rajković

Još jedna supruga srpskih fudbalera koja žari i pali svojim izgledom jeste Ana Rajković.

Manekenka koja čeka treće dete sa golmanom Predragom Rajkovićem je oduvek privlačila pažnju svojim atraktivnim izgledom i prosto mamila uzdahe muškaraca.

Bonus video:

00:17

Ministar Novica Tončev u Minhenu s navijačima

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.