NUTRICIONISTKINJA IVANA OTKRIVA NAPITAK KOJI PRŽI KILOGRAME: Zalečićete i creva i želudac, svi sastojci su jeftini
Nutricionistkinja Ivana Šarčević donosi revolucionarni pristup, Foto: Youtube printscreen/Dragana Nikitović

VIDEO

NUTRICIONISTKINJA IVANA OTKRIVA NAPITAK KOJI PRŽI KILOGRAME: Zalečićete i creva i želudac, svi sastojci su jeftini

Nutricionistkinja Ivana otkriva tajni napitak koji pomaže da dovedemo liniju do savršenstva uz adekvatnu fizičku aktivnost i ishranu. Odličan je i za lečenje creva i želuca nakon teške hrane.

Objavljeno: 09:12h

U svetu stalne potrage za zdravljem i vitkom linijom, pronalaženje efikasnih, prirodnih metoda za čišćenje i gubitak težine je od ključnog značaja.

Nutricionistkinja Ivana Šarčević donosi revolucionarni pristup koji obećava ne samo sagorevanje viška kilograma, već i dubinsko čišćenje i zdravlje creva i želuca. Koristeći samo lako dostupne i ekonomične sastojke, Ivana otkriva jednostavne tajne koje mogu transformisati vaše telo i podići nivo vaše energije.

Saznajte kako ova inovativna metoda može postati vaš ključ do optimalnog zdravlja i željene težine.

- Najbolje je jesti dosta voća i povrća. Sve sezonsko povrće je zapravo odlično, a posebno mladi kupus jer je lekovit. On će da nam zaleči ceo digestivni trakt, i creva i želudac. Borovnice su odlične za prolećni detoks. I ako su smrznute, odlično će delovati na probavni sistem i izbaciti otrove iz organizma. Takođe lubenica, sadrži visok procenat vode, idealna je za hidrataciju organizma. Takođe je bogata antioksidansima, poput likopena, koji pomažu u zaštiti ćelija od oštećenja. - rekla je Ivana.

Uz voće i povrće, potrebno je dodati i neki izvor proteina ( kozji sir, parče mesa, recimo, piletinu, ćuretinu, belu morsku ribu ). Potaži su takođe sjajni, ali pripremljeni ispravno – da se ispasiraju i skuvaju na vatri do 80 stepeni. Uz takav jelovnik ćemo izbaciti masnoće iz tela, ali i doći do vitke linije - zaključila je nutricionistkinja.

Bonus video:

02:33

DOKTOR OTKRIO ŠTA TREBA URADITI AKO DETE PROGUTA TVRD PREDMET! Pedijatar Milićević: U nekim slučajevima rešenje je samo OPERACIJA

(Espreso / Srbija danas / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.