NA DOJCI UGLEDALA OGREBOTINU, A ONDA OTKRILA DA IMA OPAKU BOLEST: Poznata glumica saznala za najteži oblik raka
Nađa Rodić, Foto: Facebook/Nadja Rodić

strašno

NA DOJCI UGLEDALA OGREBOTINU, A ONDA OTKRILA DA IMA OPAKU BOLEST: Poznata glumica saznala za najteži oblik raka

Žena heroj uspela je da pobedi opaku bolest

Objavljeno:

Glumica Nađa Rodić ima 82 godine i iza sebe bogatu karijeru. Radila je u pozorištu i na televiziji, a ostavila je i trag muzičkom kompozicijom "Teče voda teče". Takođe je snimila ruske izvorne pesme, a sarađivala je i sa Ansamblom "Daniluška". U jednom periodu u životu imala je putujući mini teatar, odnosno privatno pozorište, a članovi su bili njen suprug, sin i ćerka. Bila je velika prijateljica sa Desankom Maksimović, Batom i Lulom Živojinovićem.

Pored karijere koja je svakako vredna pomena imala je situaciju 2013. koja je bila prekretnica i naterala je da se bori. Ona se te godine borila sa opakom bolešću. Borila se sa rakom i na onkologiji se trudila da uveseljava pacijentkinje.

Ona se te godine borila sa opakom bolešću. Borila se sa rakom i na onkologiji se trudila da uveseljava pacijentkinje
Ona se te godine borila sa opakom bolešću. Borila se sa rakom i na onkologiji se trudila da uveseljava pacijentkinjefoto: goran zlatković

Imala je najteži oblik, a iza sebe ima 32 hemioterapije. Glumica je jedne decembarske noći shvatila da joj je zdravlje narušeno. - Ta decembarska noć 2013. godine. Bili smo na slavi kod prijatelja. Po dolasku kući, pevušila sam i spremala se za spavanje. Oblačeći spavaćicu, iznenada sam u ogledalu na dojci ugledala ogrebotinu i otok. Noć je prošla u košmaru, sa osećanjem krivice što sam dozvolila sebi da osam godina ne odem na mamografiju - iskreno i otvoreno svedoči Nađa Rodić.

Nađa Rodić se borila sa rakom

Nije se predala i operisana je 15 dana kasnije. - Trudila sam se dok sam bila u bolnici da uveseljavam i pacijentkinje koje su bile tu na odeljenju. Teške su te hemoterapije koja je svaka od njih, prošla, a isto sam prošla i ja. Kao žena koja je prošla sve to moram da apelujem na sve druge, moje prijateljice, poznanice i sve ostale žene da se redovno kontrolišu. Nemarnost je najgora stvar, posvetite se sebi i pazite na zdravlje - navela je za domaće medije.

Bonus video:

02:33

DOKTOR OTKRIO ŠTA TREBA URADITI AKO DETE PROGUTA TVRD PREDMET! Pedijatar Milićević: U nekim slučajevima rešenje je samo OPERACIJA

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.