Da li žene varaju dok su na poslu? Da!: Sandra otkriva glavni razlog afera sa kolegama, mnogi je optužuju zbog toga
Evo o čemu se radi, Foto: Profimedia

auu

Da li žene varaju dok su na poslu? Da!: Sandra otkriva glavni razlog afera sa kolegama, mnogi je optužuju zbog toga

Objava jedne Sandre izazvala je mnogo reakcija, a glavna tema su žene koje varaju dok su na poslu

Objavljeno:

"Da li mnogo žena vara dok ste na poslu? Da!", glasi početak objave jedne Sandre koja je glavna tema popularne platforme Quora. Ona je objasnila da se lično uverila u afere svojih koleginica sa nadređenima, a kada je otkrila razloge, nastao je niz različitih komentara. Istakla je da "žene privlači status muškaraca sa posla, sa kojima redovno idu na ručak za vreme radnog vremena". Pogledajte šta je napisala:

"Da li mnogo žena vara dok ste na poslu? Da! Najmanje četiri mlade devojke koje sam upoznala, bile su zaposlene u odeljenju za ljudske resurse naše kompanije. I često sam svedok kako idu na ručak sa svojim šefovima. Zapamtite, odgovor je uvek - da. Ove dame jednostavno privlači status koji poseduju stariji muškarci, odnosno poslodavci. Čak dobijaju značajne poklone, po mom zapažanju. Voze ih kući, dobiju nakit, a sveže cveće je svaki dan na njihovom stolu.

- Voze ih kući, dobiju nakit, a sveže cveće je svaki dan na njihovom stolu
- Voze ih kući, dobiju nakit, a sveže cveće je svaki dan na njihovom stolufoto: Profimedia

Sve ove žene su udate. Upravo su napunile trideset godina i imaju decu. Kada je jedna otkrivena, njen suprug je podneo zahtev za razvod. Druga žena je stalno kasnila da obavi svoje zadatke. Ručala sam sa višim rukovodiocima i lično slušala priče. Ovi muškarci koji to rade, takođe imaju svoje žene. Prestravljena sam od priča koje sam čula. To je nesumnjivo promenilo način na koji sam doživljavala one sa kancelarijskim poslovima", napisala je Sandra i donela zaključak:

 - Pre nego što su se te žene odlučile za muškarca koji će ih podržati na poslu
- Pre nego što su se te žene odlučile za muškarca koji će ih podržati na poslufoto: Profimedia

"Pre nego što su se te žene odlučile za muškarca koji će ih podržati na poslu, bar trojica od četvorice su stalno flertovali sa mnom.Ukratko, vrlo je prosto... Određene žene jednostavno privlače bogati, poznati i moćni muškarci", glasila je njena objava.

Sandrino objašnjenje izazvalo je niz različitih mišljenja. Dok su jedni pisali da preteruje i da ništa od navedenog nije istina, drugi su istakli da je "sve od A do Š" tačno. Šta vi mislite?

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.