Tajni plan ishrane poznatih: Kejt mora da jede spanać, Aniston tikvice, Megan banane - otkrio je nutricionista
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

morate znati

Tajni plan ishrane poznatih: Kejt mora da jede spanać, Aniston tikvice, Megan banane - otkrio je nutricionista

Šta slavne ličnosti jedu prema planu ishrane najboljih nutricionista?

Objavljeno:

Kada je u pitanju dijeta, poznate ličnosti su izvor inspiracije za sve. Veoma paze na to šta jedu tokom dana, kako da očuvaju svoju figuru i zdravlje. Prate pravila koja su postavili najbolji nutricionisti i stručnjaci za hranu, tako da je sa njim teško pogrešiti.

Kajli Džener je ranije otkrila tajnu svoje figure, detaljno opisujući svoje obroke i omiljene zdrave grickalice. Među bogatim antioksidansima, našlo se i iznenađenje - čokoladni kolačići. Ipak, ona nije jedina, pa smo sastavili listu poznatih ličnosti i njihovih dnevnih tajni menija.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, poznata je po svom zdravom i uravnoteženom načinu života. Kejt počinje dan hranljivim smutijem. Prema "Dejli mejlu", ona kombinuje spirulinu, kelj, spanać i borovnice kako bi napravila zdravo piće. Za ručak se odlučuje za salate i voćne tanjire, preferira hranu koja poboljšava ten kao što su salate od lubenice, gaspaćo, godži bobice. Za večeru, Kejt i njena porodica preferiraju klasična jela kao što su supe i pečena piletina.

Za večeru, Kejt i njena porodica preferiraju klasična jela kao što su supe i pečena piletina
Za večeru, Kejt i njena porodica preferiraju klasična jela kao što su supe i pečena piletinafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Megan Markl

Pre nego što je postala član kraljevske porodice, Megan Markl je bila poznata kao strastveni gurman. Svoje kulinarske veštine delila je na svom blogu The Tig. Doručak je neophodan za Megan, koja više voli smuti, bademovo mleko, pola banane i smrznute bobice. Osim toga bira i osvežavajući zeleni sok. Za ručak, Megan ne može da odoli porciji pomfrita, koji smatra zasebnom grupom hrane. Za večeru Megan radije priprema svoj sos za testeninu od bundeve. Smatra da je veoma kremast i zdrav.

Dženifer Aniston

Sa 55 godina, Dženifer Aniston nastavlja da impresionira obožavatelje svojim mladolikim izgledom
Sa 55 godina, Dženifer Aniston nastavlja da impresionira obožavatelje svojim mladolikim izgledomfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa 55 godina, Dženifer Aniston nastavlja da impresionira obožavatelje svojim mladolikim izgledom. Njena tajna leži u održavanju zdrave ishrane, uglavnom u konzumiranju smutija. Njeni favoriti uključuju mešavine banana, trešnje, proteinski prah, bademe, kakao prah i bademovo mleko. Za ručak, Džen preferira testeninu napravljenu od povrća kao što su tikvice ili patlidžan. Ona održava energiju uz grickalice poput kuvanih jaja i piletine, smanjuje unos šećera i jede puno organskog voća i povrća.

Tejlor Svift

Tejlor Svift održava formu mešanjem zdravih grickalica sa povremenim uživanjima
Tejlor Svift održava formu mešanjem zdravih grickalica sa povremenim uživanjimafoto: Printscreen YouTube/Graeme ONeil

Tejlor Svift održava formu mešanjem zdravih grickalica sa povremenim uživanjima. Ujutru dan počinje palačinkama od heljde prelivene šunkom i pečenim jajetom. Tokom nedelje jede salate i jogurt, izbegava slatke napitke, ali dozvoljava sebi vikend poslastice, poput pice bez glutena i viršle.

Dvejn Džonson

Dvejn Džonson poznat je po svojoj impresivnoj građi koju podstiče ishrana sa visokim sadržajem proteina. Njegova dnevna potrošnja može dostići i preko kilograma proteina, posebno ribe. Doručak uključuje jaja, a za večeru preferira omlet sa 10 jaja. Dvejn izbegava šećer, a umesto njega preferira složene ugljene hidrate poput slatkog krompira.

Bonus video:

01:07

PRVI SLUČAJ NA SVETU DA JE LEKAR TUŽIO PACIJENTA Prokić šokirao: Nije rekao da ima HIV, doktor se ubo na iglu! OVO JE REKAO SUD

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.