Najpoznatija plavuša Pamela Anderson je preživela pakao od života: Više puta svirepo silovana, sada živi sa psima
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

Najpoznatija plavuša Pamela Anderson je preživela pakao od života: Više puta svirepo silovana, sada živi sa psima

O svemu što je preživela Pamela Anderson je progovorila u svom dokumentarcu

Objavljeno:

Najpoznatija plavuša na svetu Pamela Anderson ove godine proslavila je 57 rođendan. Slavu je stekla ulogom prsate lepotice Si Džej Parker u hit seriji "Čuvari plaže" devedesetih godina prošlog veka.

Njen buran život bio je prepun uspona i padova, imala je pet brakova, preživela je traumatična iskustva i silovanje u detinjstvu, a posle svega je rekla:

- Zahvalna sam na svim iskustvima i nikome ništa ne zameram!

Čuvena glumica je pre nekoliko godina otvorila dušu u svom dokumentarcu koji je jednostavno nazvan "Pamela".

Pokušala je da ubije dadilju

Pamela je rođena i odrasla u malom gradiću Ljedismit u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi. Prema njenim rečima kao dete zlostavljala je dadilja. Toliko je mrzela da je pokušala da je ubije.

- Moji roditelji su je voleli jer nam je donosila poklone, a mene je zlostavljala.
- Moji roditelji su je voleli jer nam je donosila poklone, a mene je zlostavljala.foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Moji roditelji su je voleli jer nam je donosila poklone, a mene je zlostavljala. To je trajalo tri do četiri godine, a ja nisam smela ništa da kažem tati i mami. Mrzela sam je i pokušala sam da je ubijem tako što sam joj zabola hemijsku olovku u srce. Naravno da je nisam povredila, ali sam toliko žarko želela da umre da se na kraju to i dogodilo. Nastradala je sutradan u saobraćajnoj nesreći, a ja sam bila ubeđena da sam je ja ubila, pa sam ćutala - prisetila se traumatičkog događaja čuvena glumica.

Kao devojčica od samo 12 godina bila je žrtva silovanja i prvi put u svom dokumentarcu je ispričala sve detalje tog događaja.

- Išla sam sa drugaricom kod nekog dosta starijeg tipa koji joj se sviđao. Njih dvoje su otišli na sprat u spavaću sobu, a ja sam ostala s njegovim drugom da igramo video-igrice. U jednom trenutku me je zgrabio i silovao. Ja sam imala 12, a on 25 godina i mislila sam da sam ja kriva - ispričala je Pamela.

Grupno silovanje

Dve godine kasnije doživela je još gore iskustvo.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla je glumica.

Pamela Anderson u čuvenoj seriji 'Čuvari plaže'
Pamela Anderson u čuvenoj seriji "Čuvari plaže"foto: Fremantle Media Shutterstock Editorial Profimedia

Bile su potrebne godine psihoterapije, ali se nikad zaista nije oporavila od ove traume. Stidljivost je pobedila slikajući se za Plejboj, a posle nekoliko manjih uloga usledila je rola u "Čuvarima plaže" koja joj je promenila život.

Svoj buntovni karakter ispoljavala je u burnom ljubavnom životu. Posle samo 4 dana poznastva udala se na plaži za bubnjara grupe „Motley Crue“, Tomija Lija, a umesto burme napravili su tetovaže. Turbulentan brak je trajao 3 godine, a dobili su dva sina Brendona Tomasa i Dilana Džegera.

Intimni snimak koji je nastao na medenom mesecu obišao je svet.

- U jednom trenutku kaseta sa našim intimnim snimkom je nestala. Ucenjivali su nas, a onda su se snimci pojavili u javnosti. Bilo je užasno, nisam znala kako da se ponašam. Tek što sam se porodila sa sinom Brendonom, a moj život se pretvorio u pakao. Najgore od svega je što su mene svi osuđivali i govorili da sam laka ženska jer sam se slikala za Plejboj - ispričala je ona.

Njen suprug Tomi Li bolje je prošao, a snimak se*sa mu je samo podigao cenu kod žena, dok je Pamelina glumačka karijera propala.

- Još tada sam znala da je moja karijera gotova - rekla je ona.

Posle Lija Pamela se udavala još četiri puta - za Kida Roka, Rika Salomona i Džona Petersa, s kojim je bila u braku svega 12 dana. Njen poslednji, peti muž, bio je Dan Hajhurst od koga se razvela posle godinu dana braka.

Više se ne šminka i živi sa psima

Danas, Pamela je potpuno drugačija žena. Prodala je kući u kupila farmu gde živi sa svojih 5 pasa. Na crvenom tepihu se pojavljuje potpuno bez šminke. Kako je objasnila ova odluka za nju predstavljala “oslobađanje od lažnih očekivanja i prihvatanja sebe onakvom kakva jeste”.

Bonus video:

32:25

CENTRALNI DNEVNIK 02.07.2024

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.