PALA U KOMU I TVRDI DA JE VIDELA BOGA ISPRED SEBE: Evo šta joj je sve REKAO, otkrila zašto je MORALA DA SE VRATI
Mariandre Kardenas, Foto: Printscreen/youtube/Curiosidades de la Historia y el Arte

ispovest

PALA U KOMU I TVRDI DA JE VIDELA BOGA ISPRED SEBE: Evo šta joj je sve REKAO, otkrila zašto je MORALA DA SE VRATI

Mariandre Kardenas (24) iz Gvatemale tvrdi da je upoznala Boga dok je bila u komi

Objavljeno:

Dok je radila od kuće, Mariandre je iznenada osetila kako joj se grlo zatvara, i počela je da se guši. Nije mogla da govori, i kako kaže, osećala je kao da njeno lice odumire. Hitno je prebačena u bolnicu, i nakon intubiranja, lekari su je uveli u veštački izazvanu komu.

- Nisam više bila svesna svoje okoline, a poslednja stvar koju sam čula je bio lekar koji je rekao: "Otišla je!" Za tren oka, napustila sam Zemlju i našla se na sasvim drugačijem mestu. Tu je bilo mnogo svetlosti, i to je bilo mesto bez Sunca, bez Meseca, bez zvezda... Sedela sam za ogromnim stolom punim ljudi, koji više nisu imali normalna tela, već su bili bića svetlosti. Nisam se više sećala svog prošlog života, ništa od toga više nije postojalo - priča Mariandre i potom opisuje kako je upoznala Boga.

- Sedeo je ispred mene i odmah sam znala da je on Bog jer njegova svetlost je bila najjača. Nisam videla njegovo lice ali sam znala da se smeje. Obraćao je pažnju na mene i smejao se sa mnom. Istovremeno sam imala utisak da to isto radi i sa drugim bićima oko nas. Videla sam razne boje oko sebe i nikada se nisam osećala tako ispunjenom - otkriva Mariandre.

Međutim, njena konverzacija sa Bogom nije dugo trajala, jer on joj je rekao da mora da se vrati nazad, piše The Sun.

- Ustao je i izdvojio me je od ostalih. Rekao mi je da moram da se vratim. Nisam ga razumela i pitala sam ga gde moram da se vratim i šta ako ne želim to da uradim. Objasnio mi je da još nije moje vreme i da moram da se vratim zbog ljubavi. Nekoliko sekundi kasnije probudila sam se iz kome. Imala sam utiasak da je moj boravak na nebu trajao tri sata, a u stvari sam u komi bila tri dana. Već narednog dana sam mogla da idem kući i da se odmorim posle svega - zaključila je Mariandre Kardenas.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.