SRBI CEO ŽIVOT SEKU POGREŠNO BROKOLI: Ovo je caka da vam IZGLEDA KAO SA SLIKE, više nema neuredne kuhinje, lako je
Samo ovako ćete ga iseći precizno, Foto: Printscreen/Youtube/DOORS OF HEALTH

VIDEO

SRBI CEO ŽIVOT SEKU POGREŠNO BROKOLI: Ovo je caka da vam IZGLEDA KAO SA SLIKE, više nema neuredne kuhinje, lako je

Zbog ovog trika ćete možda brokoli jesti češće, pa saznajte provereno dobar recept za jednostavan ručak

Objavljeno:

Neki izbegavaju da pripremaju i jedu brokoli zbog ukusa i teksture, a drugima se sve to možda čak i sviđa, ali im se ne sviđa nered koji ostaje nakon čišćenja i usitnjavanja. Onima prvima teško da će nešto pomoći, osim savet da ga isprobaju u nekoliko recepata, na primer s piletinom i sa testeninom, ali za one druge, koji muku muče s čišćenjem, tu je odlično rešenje objavljeno na portalu The Kitchn.

Ovaj način će vas sigurno zaintrigirati da od sada brokoli jedete češće.

Umesto da cvetove brokolija sečemo kako nam u tom trenutku padne na pamet, a zatim pola sata kasnije s daske za sečenje skupljamo mrvice, postoji puno bolji, pametniji i uredniji način usitnjavanja, onaj nakon kojeg čišćenje ne predstavlja baš nikakav problem.

Trik je u tome da, kada čistite brokoli, nožem zasečete samo stabljiku koja cvetove ploda drži na mestu, a zatim jednostavnim pokretom odvojite i deo gde se cvetovi drže zajedno. Ako želite još manje cvetova, postupak ponavljajte dok ne dobijete željeni rezultat.

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso / Super žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.