ZA OVU MANEKENKU KAŽU DA JE NAJLEPŠA ALBANKA SVIH VREMENA: Najviše voli da ovim POTEZOM PROVOCIRA SRBE, sramota
Endi iz Tirane, Foto: Instagram/Endi Demneri / screenshot

provokativno

ZA OVU MANEKENKU KAŽU DA JE NAJLEPŠA ALBANKA SVIH VREMENA: Najviše voli da ovim POTEZOM PROVOCIRA SRBE, sramota

Albanija je zemlja smeštena u jugoistočnoj Evropi i poznata po svojoj istoriji, kulturi i prelepim mestima, ali i ženama. Najpoznatije su Rita Ora, Dua Lipa, Eva Murati, Deta Kokomani, ali ipak najviše pažnje privlači Endi Demneri.

Objavljeno:

Endi je rođena 31. jula 1998. godine u Tirani, a modelingom je počela da se bavi kada je imala 15 godina. Ona je prošle godine u novembru predstavljala Albaniju na izboru za Mis Univerzuma, ali iako nije postigla visoki plasman, njena lepota je očarala mnoge.

Lepa brineta ima gotovo savršene crte lica, te su zbog toga mnogi mislili da je imala estetske zahvate, ali je ona to oštro demantovala.

"Gojila sam se i mršavila, moje crte lica su se menjale kako sam rasla i sazrevala, ali ne, nisam imala plastične operacije. Volela bih da, pošto tehnologija napreduje, bude izmišljen detektor za zahvate i da me stavite unutra i uverite se da sam potpuno prirodna", rekla je ona.

Endi je, iako mlada, već krasila naslovne strane magazina "Harper's Bazaar" u Grčkoj i Bugarskoj. Ona studira međunarodne odnose na Univerzitetu u Tiranu, a govori četiri jezika - albanski, engleski, turski i italijanski.

Provokacija Srba

Iak niko ne može da joj ospori lepotu, ono što je mnogim Srbima zasmetalo je što Endi često postavlja ruke u obliku dvoglavog orla, što mnogi shvataju kao provokaciju, s obzirom na to da se ovim potezom podržava ideja Velike Albanje.

Velika Albanija je politički pokret koji ima za cilj da ujedini sve etničke Albance i teritorije na kojima žive, ili su navodno nekad živeli, u jedan entitet.

Bonus video:

00:52

Kurir slavi 21. rođendan i obeležava četiri godine postojana Kurir Televizije!

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.