NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE OVA ŽENA NAPUNILA 75 GODINA: Sad se mole BOGU da se u SLEDEĆEM ŽIVOTU RODE KAO ONA
Vera Vang, Foto: Printscreen/Instagram/verawang

neverovatno

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE OVA ŽENA NAPUNILA 75 GODINA: Sad se mole BOGU da se u SLEDEĆEM ŽIVOTU RODE KAO ONA

Vang je tajnu svog mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women prošle godine.

Objavljeno:

Američka modna dizajnerka Vera Vang danas slavi 75. rođendan, a njeni pratioci na društvenim mrežama iznenađeni su njenim mladolikim izgledom. "Ti uopšte ne stariš. Molim te, Bože, da se u sledećem životu rodim kao Vera Vang", pišu u komentarima ispod objava modne dizajnerke.

Vang je tajnu svog mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women prošle godine. Osim što tvrdi da je bitan dobar san, dodala je kako na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom. Nema problem ni da pojede brzu hranu.

- Jedem McDonald's, apsolutno. Naručujem ga svaki dan, otprilike dve nedelje, a onda promenim ishranu - otkrila je Vang jednom prilikom za Page Six. Obožava i krofne punjene kremom i šećerom.

Otkrila je i kako naporno radi na sebi.

1 / 4 Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- U suštini, radila sam čitavog života, tako da je zapravo posao kriv za to - istakla je Vang dodavši da misli kako marljiv rad održava ljude mladima.

- U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim s najlepšim ženama na svetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu s votkom - kazala je.

Vera Vang je sa samo 23 godine postala tada najmlađa modna urednica i stilistkinja popularnog časopisa Vogue. Provela je 16 godina na toj poziciji, a zatim prešla na mesto glavne dizajnerke za Ralf Loren.

Njen brend je prvu radnju otvorio na aveniji Medison 1990. godine, a nakon toga postala je jedna od omiljenih dizajnerki venčanica na svetu. Danas, osim venčanica, njen brend proizvodi i odeću za svaki dan, obuću, modne dodatke pa čak i posuđe.

01:03

Zejna želi da se prijavi sledeće godine na izbor za Miss

(Espreso/najžena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.