EVO KAKO DA VAM DOM UVEK MIRIŠE SVEŽE: Veoma je bitno da ovo KORISTITE TOKOM LETA, trik koji će ODUŠEVITI GOSTE
Ilustracija, Foto: Profimedia

sjajno

EVO KAKO DA VAM DOM UVEK MIRIŠE SVEŽE: Veoma je bitno da ovo KORISTITE TOKOM LETA, trik koji će ODUŠEVITI GOSTE

Predstavljamo vam mnogo načina da unesete letnji miris u svoj dom

Objavljeno:

Mirisi leta su izuzetno privlačni. Zamislite svežu lavandu koja blago njiše na toplom povetarcu kroz prozor, miris sveže pokošene trave ili sočnu, svetlo ružičastu lubenicu.

Neki od najboljih letnjih mirisa mogu se doživeti i u vašem domu. Od sprejeva za sobe do sveća i svežeg cveća, otkrivamo različite načine da unesete miris leta u svoj dom.

Leto je sezona u kojoj mnogo cveta, pa je savršeno vreme da uživate u raznobojnom cveću. "Ruže su posebno divne u ovo doba godine jer su bogate bojom i mirisom", ističe Teresa Lariv, vodeća dizajnerka proizvoda za Winston Flowers.

Sveće, Mirisne sveće, Sveća, Mirisna sveća
foto: Eduardo Monteiro / Panthermedia / Profimedia

Ako želite nešto sa jačom aromom, Lariv preporučuje mentu i geranijum kao savršene dodatke buketima ili u malim staklenim teglama. Za produženi letnji miris, razmislite o sušenju biljaka kao što su lavanda, nana, bosiljak, timijan i eukaliptus.

Letnje sveće pružaju umirujući ambijent i ispunjavaju prostor divnim mirisima. Bez obzira da li preferirate mirise plaže, bilja ili svežeg vazduha, sveće su odličan izbor za stvaranje ugodne atmosfere u vašem domu, savetuje Real Simple.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.