PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO 3 ZNAKA KOJA POKAZUJU DA JE RAZVOD BLIZU: Ako vaš partner radi ovo, sigurno se sprema kraj
Ilustracija, Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ, Espreso ilustracija

pažnja

PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO 3 ZNAKA KOJA POKAZUJU DA JE RAZVOD BLIZU: Ako vaš partner radi ovo, sigurno se sprema kraj

Obratite pažnju na ova tri signala

Objavljeno: 11:48h

Odnos između partnera može biti izazovan i zahteva stalnu posvećenost i komunikaciju. Statistike pokazuju da se između 30 i 50 odsto brakova završava razvodom, što naglašava potrebu za prepoznavanjem ranih znakova problema. U ovom tekstu, istražujemo ključne pokazatelje koji ukazuju na to da vaša veza može biti u opasnosti.

1. Način pozdravljanja

Kako se partneri međusobno pozdravljaju jedan je od najvažnijih pokazatelja stabilnosti njihove veze. Ukoliko parovi započinju interakciju kritikama ili žalbama umesto toplim i srdačnim pozdravom, to može ukazivati na dublje probleme.

Privatni istražitelj Aron Bond iz agencije "Bond Rees Private Investigations" kaže: "Naš tim je radio na preko 15.000 slučajeva veza i za nekoliko minuta je jasno da li će par opstati ili ne. Sve počinje od toga kako se pozdravljaju. Već nakon 30 sekundi sve je jasno."

Burma, Razvod, Brak
foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Aron dodaje da su male akcije, poput prevrtanja očima kada druga osoba ne gleda, takođe štetne. "Ovo pokazuje prezrivo ponašanje i može signalizirati kraj veze."

2. Način komunikacije

Kako razgovaramo sa svojim partnerima ima veliki uticaj na odnos. Korišćenje apsolutnih izraza za negativno opisivanje partnerovih postupaka može izazvati osećaj ogorčenosti.

Aron kaže: "Ako vi ili vaš partner koristite izraze poput 'uvek', 'nikad', ili 'stalno', kao što je recimo izjaca 'zašto uvek presoliš hranu', to može biti znak ozbiljnih problema."

3. Povlačenje iz komunikacije

Odustajanje od određenih argumenata može biti normalno, ali ako se vi ili vaš partner dosledno povlačite iz komunikacije, to može ukazivati na dublje probleme.

Aron objašnjava: "Podizanje zidova je kada se jedan partner povuče iz komunikacije i isključi, što može uključivati:

izbegavanje kontakta očima

davanje kratkih odgovora

potpuno ignorisanje druge osobe."

Ovo ponašanje sprečava rešavanje problema i stvara emocionalnu distancu, što može dovesti do osećaja usamljenosti i izolacije. Aron upozorava da zatvaranje u sebe često eskalira situaciju, jer drugi partner može osećati potrebu da angažuje, što može dovesti do žustrih rasprava i nasilja.

Prepoznavanje ovih znakova može pomoći parovima da identifikuju i reše probleme pre nego što postanu nepremostivi. Komunikacija i međusobno poštovanje su ključni za održavanje zdravog i dugotrajnog odnosa, piše The Sun.

Bonus video:

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.