ŽENA ALEKSANDRA MITROVIĆA IZGLEDA BRUTALNO: Jedina je uspela DA GA SMIRI, rodila mu PRVOG SINA kad je imao 22
Žena Aleksandra Mitrovića, Foto: Prinstcreen/Instagram/kristina__mitrovic

grmi

ŽENA ALEKSANDRA MITROVIĆA IZGLEDA BRUTALNO: Jedina je uspela DA GA SMIRI, rodila mu PRVOG SINA kad je imao 22

Kristina Mitrović je jedna od najlepših supruga fudbalera, a o njenoj vitkoj liniji nakon tri porođaja još se priča

Objavljeno: 11:52h

Osim što je poznat kao talentovani fudbaler, Aleksandar Mitrović je takođe poznat i po svojoj prelepoj supruzi Kristini. Njihova veza i brak redovno privlače pažnju javnosti, a Kristina je postala prava zvezda društvenih mreža zahvaljujući svojoj lepoti i stilu.

Ona je zanosna brineta čiji neodoljivi fizički izgled nije prošao neprimećeno. Svakom pojavom oduševi hiljade obožavalaca fudbala širom sveta. Njen besprekoran stil i harizma privlače pažnju gde god da se pojavi, čineći je pravom ikonom lepote. Kristina je napunila 32 godine, a od fudbalera je mlađa dve godine.

Kristini Mitrović je otac bio sportski trener, a u pitanju je Aleksandar Janjić. Sa suprugom Aleksandrom je neko vreme živela u Londonu, a onda su se preselili. Više godina živela je u vanbračnoj zajednici sa njim, a onda su se i venčali. Sada imaju troje dece. Prvo dete su dobili 2016. godine, kada je Aleksandar imao 22 godine. Mnogi smatraju da je baš ona uspela da "smiri" Aleksandra koji je ranije bio poznat po šutiranju, nervozi, i zanimljivim frizurama.

Aleksandar ističe da mu je rano stvaranje porodice najbolja odluka.

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno - pričao je Mitrović.

Jednom prilikom on je govorio o svojoj porodici i njihovoj svakodnevnici.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - rekao je fudbaler tada i dodao:

- Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca.

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.