KAKO DA VAM SE*S PO VRUĆINI BUDE IDEALAN? Ovako ćete se ISTOPITI OD LJUBAVI, bez previše znoja do VRHUNCA
Vrućina može otežati svaki aspekt našeg svakodnevnog života, Foto: Profimedia

caka

KAKO DA VAM SE*S PO VRUĆINI BUDE IDEALAN? Ovako ćete se ISTOPITI OD LJUBAVI, bez previše znoja do VRHUNCA

Kako da vam intimni odnos u vrelim danima bude zadovoljstvo, a ne mučenje, jer se kupate u znoju

Objavljeno:

Kada se osećate kao da želite da skinete kožu zbvog vrućine i jedino zbog čega se osećate (nešto) bolje je kupanje u moru i hladni tuševi, intimni odnosi možda nisu na vrhuncu liste. Međutim, hoćete li dozvoliti da vam talas vrućine oduzme vaše ljubavno zadovoljstvo?

Vrućina može otežati svaki aspekt našeg svakodnevnog života (uključujući se*s), ali postoji nekoliko saveta koji mogu učiniti da se osećate manje kao da ste u paklu.

Naučno govoreći, kada temperatura raste, raste i libido. Šta nas sve čini seksepilnijim tokom letnje sezone? Da li je to sunce? Da li je to bezbrižan odmor? Da li je to generalno opušteno raspoloženje? Bez obzira na razlog, se*s je uvek dobar način da provedete veče ili jutro ili popodne.

Međutim, porast temperature može ozbiljno uticati na naš intimni život. Malo znojenja je se*si. Kupanje u znoju, ne. Evo kako se možete rastopiti samo od ljubavi, a ne od vrućine.

Malo znojenja je se*si
Malo znojenja je se*sifoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Klima uređaj je vaš najbolji prijatelj

Znamo da su računi za struju izmakli kontroli ovog leta, ali da li zaista želite da na svoju listu nevolja dodate "nema seksa"? Sve u životu je stvar prioriteta!

Kao i ventilator

Ukoliko nemate klimu i niste u mogućnosti da je nabavite, recite "da" blagom povetarcu ventilatora? Ako čak uložite u plafonski ventilator, stvari mogu postati "vruće" koliko želite, a da se pritom ne znojite.

Sa zatvorenim kapcima

Sa senkom koju u prostoru stvaraju zatvoreni kapci, postižete ultimativno 2 u 1 iskustvo. Čuvate sunčevu toplotu i stvarate romantičniju atmosferu, uz slabo osvetljenje.

Kocke leda

Kocke leda nisu samo za vaše omiljene koktele. Možete ih koristiti i za seksualne igre.

Kocke leda nisu samo za vaše omiljene koktele
Kocke leda nisu samo za vaše omiljene koktelefoto: Axel Bückert / Panthermedia / Profimedia

Se*s na vrućini i bez bliskih kontakata

Misionarka poza je ona koju verovatno ne želite da isprobate trenutno. Umesto toga, izaberite poze koje zahtevaju što je moguće manje kontakta sa telom. Se*s je već kardio vežba. Ne treba vam dodatna toplota.

Se*s na vrućini s uključenim frižiderom

Mašina za pranje veša nije jedini uređaj koji može pomoći vašim orgazmima. Kombinacija znoja tela i hladnog vazduha koji izlazi iz frižidera je zapravo super erotska. A onda možete samo posegnuti za hladnim pivom. Nije loše.

Smanjite otkucaje srca

Da biste izbegli toplotni udar, pokušajte da broj otkucaja srca bude što manji. Preferirajte sporiji i senzualniji seks. Previše je vruće da biste isprobali vratolomije nalik Cirque du Soleil.

Se*s pod tušem može biti zabavan (za promenu)

Seks pod tušem je komplikovan i neprijatan. Retko izaziva orgazam i često dovodi do nesreća. Ali, leto je i mogućnosti su prilično ograničene.

Bonus video:

00:37

Starleta Tijana Ajfon u nikad vrelijem izdanju

(Espreso / Super žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.