"IMAM 33 I NIJE ME BLAM ŠTO SAM DEVICA": Ova bomba od žene ima VISOKE STANDARDE i 10 USLOVA koje niko nije ispunio
Danijel Nobl, Foto: Printscreen / Instagram /_fashionablynoble_

šok

"IMAM 33 I NIJE ME BLAM ŠTO SAM DEVICA": Ova bomba od žene ima VISOKE STANDARDE i 10 USLOVA koje niko nije ispunio

Ispovest 33-godišnje žene koja je devica i koja ima 10 uslova da to više ne bude

Objavljeno: 12:43h

Ukoliko ne pronađe muškarca koji će ispuniti 10 uslova, spremna je da zauvek bude u celibatu. Danijel Nobl ima 33 godine i nikada nije imala intimni odnos. Kaže da je srećna i sama, ali da bi isto tako volela da stupi u vezu. Ipak, nikada neće pristati na ljubavni odnos sa bilo kim ili imati vezu za jednu noć. Otkrila je šta treba da poseduje idealan muškarac.

"On mora da bude porodično nastrojen, iskren, dobrodušan, visok, fit, da vodi putovanja, da bude odvažan, da nije pre bio oženjen, da je duhovit i da me poštuje. Nekada me je bilo sramota da kažem ljudima da sam devica, pa bih samo lagala i rekla da nisam, ali shvatila sam da nema ništa loše u tome i da mnogi muškarci to zapravo poštuju", rekla je.

1 / 4 Foto: Printscreen / Instagram /_fashionablynoble_

Ona je objasnila da je nikada nisu zanimali izlasci i da je tokom čitavog detinjstva bila zainteresovana za učenje. Nikada nije ni dobila poziv za sastanak od nekog muškarca. Zato je i odbacila pomisao da bude u vezi, ali sada je spremna da pronađe pravog partnera.

"Jako sam izbirljiva, znam šta želim. Imam visoke standarde i ne petljam se sa bilo kim. Mnogi moji prijatelji koriste aplikacije za dejt i idu kući sa tipom prve večeri, ali to jednostavno nisam ja. Nisam neko ko ide sa nekim na dejt i odlazi odmah u krevet. U godinama sam kada znam da će to vredeti, kada nađem pravu osobu. Tako dugo nisam imala dečka, već sam se navikla i naučila puno o sebi", rekla je.

Kada nekoga upozna, odmah iskreno iznese svoje zahteve.

"Muškarcima odmah kažem na prvom dejtu i ako im smeta, onda odem. Ako ne, onda ću videti kako će proći ostali sastanci. Ne želim da završim sa nekim od koga ću se kasnije razvesti, kao što su se moji roditelji razveli pre oko 10 godina. Mislim da je to stvarno uticalo na to što sam sama. Iskreno, ponekad mislim da mi je bolje da sam sama jer sebi sve mogu da priuštim. Ne treba mi neko da me veže", objasnila je i dodala da je njena najduža veza bila "tri izlaska".

BONUS VIDEO:

00:44

OSVANULE BEZOBRAZNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta POLUGOLA na haubi besne mašine

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.