KO JE ŽENA DANSKOG FUDBALERA KRISTIJANA ERIKSENA? Danas bi mogao PRESUDITI SRBIJI, PLAVUŠA GRMI KAKO IZGLEDA (FOTO)
Žena Kristijana Eriksena, Foto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

KO JE ŽENA DANSKOG FUDBALERA KRISTIJANA ERIKSENA? Danas bi mogao PRESUDITI SRBIJI, PLAVUŠA GRMI KAKO IZGLEDA (FOTO)

Kristijan Eriksen i Sabrina Kvist Jensen navodno su zajedno od 2012

Objavljeno: 08:20h

Kristijan Eriksen predvodi Dansku u današnjoj biti ili ne biti EURO utakmici sa Srbijom, a Eriksenova dugogodišnja devojka Sabrina Kvist Jensen bila je uz njega tokom svih prethodnih utakmica.

Njih dvoje žive zajedno više od decenije.

Njihovo udvaranje je počelo pre nego što se Eriksen probio kao glavna figura u engleskoj Premijer ligi.

Kristijan Eriksen i Sabrina Kvist Jensen navodno su zajedno od 2012. Eriksen je u to vreme trenirao za holandski klub Ajaks. Za razliku od većine fudbalskih parova, Eriksen i Sabrina vode mirniji život. Sabrina, zanimljivo, nije aktivna ni na društvenim mrežama. U svakom slučaju, različiti izvori potvrđuju da je danski VAG obučeni frizer. Nakon školovanja, preselila se u Englesku sa Eriksenom i radila za kompaniju za odeću.

Eriksen i Sabrina su dočekali svog sina Alfreda 2018. Alfred je posebno pratio Danca na teren tokom njegovog oproštajnog meča za engleski Brentford. Dobre vesti stigle su za Eriksena 2021. nakon što se oporavio od srčanog zastoja. Te godine su on i Sabrina dočekali svoju ćerku.

Sabrina i Kristijan sa decom u šetnji
Sabrina i Kristijan sa decom u šetnjifoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Radosnu vest objavili su slikom novorođenčeta sa sinom Alfredom. U svakom slučaju, zvezdani par još nije otkrio ime svoje ćerke.

Bračni par na crvenom tepihu
Bračni par na crvenom tepihufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada su danske zvezde tešile slomljenu Sabrinu tokom Eura 2020 Sabrina Kvist Jensen nosila je danske boje kako bi bodrila svog partnera na otvaranju Danske Eura 2020. protiv Finske. Ubrzo ju je zadesila tuga, pošto je Kristijan Eriksen pao usred utakmice sa srčanim zastojem. Dok su kolege iz Danske stvarale krug oko Eriksenove, ona je sa suzama jurila u pratnju. Ljubitelji fudbala bi još uvek pamtili kako je danski kapiten Simon Kjaer tešio Sabrinu u ovoj nesrećnoj epizodi. Zahvaljujući tako iskrenim trenucima sportskog duha, taj dan je pokazao da je fudbal više od igre.

00:41

Drama u Humskoj: Fudbaler Brage pao na zemlju, lekari odmah utčali na teren

(Espreso/P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.