OVAJ OGLAS ZEMUNCA U KOJEM TRAŽI ŽENU JE ZAPALIO CELU DRŽAVU: Umrla mu supruga, a na pomen PENZIJE SKOČILI SU SVI
Oglas Zemunca, Foto: Printscreen/X/FikoR87

pažnja

OVAJ OGLAS ZEMUNCA U KOJEM TRAŽI ŽENU JE ZAPALIO CELU DRŽAVU: Umrla mu supruga, a na pomen PENZIJE SKOČILI SU SVI

Iznad teksta oglasa, koji je osvanuo na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, piše "Za žene", a u nastavku se navodi da muškarac (67) traži partnerku posle smrti svoje supruge, a sam naglašava da ima dovoljno veliku penziju da oboje mogu da od iste žive.

Objavljeno:

Često čujemo da je starost ponekad vrlo teška zbog samoće i usamljenosti. Deca odrastu i krenu svojim putem, mnogi prijatelji napuste ovaj svet, a kada jedan bračni partner umre mnogo pre nego što je drugom vreme, sve postaje još teže. Zato se pojedini udovci odlučuju da pronađu novog životnog saputnika i prijatelja, kako bi godine u penziji proveli u društvu i što je moguće lepšem raspoloženju. Kao i jedan 67-godišnjak iz Zemuna.

Iznad teksta oglasa, koji je osvanuo na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, piše "Za žene", a u nastavku se navodi da muškarac (67) traži partnerku posle smrti svoje supruge, a sam naglašava da ima dovoljno veliku penziju da oboje mogu da od iste žive. Kao razlog za traženje saputnice navodi upravo samoću.

"Penziju možete naslediti posle mene"

"Ne želim da živim sam. Žena mi je umrla. Bili smo dobri drugovi, poštovali smo se i uvažavali. Zajedno smo sve radili i delili. Nikakva pomoć mi nije potrebna. Moja penzija je dovoljna za dvoje. Mogla bi je naslediti posle mene. Ako i ti ne želiš da živiš sama, nazovi me", naveo je na početku ovaj udovac iz Zemuna, dok je u nastavku poželeo da skine svaku sumnju u namere i sebe predstavi u što boljem svetlu.

"Nisam bio ni osuđivan i kažnjavan za mojih 67. godina života. Svi ovi podaci o meni su tačni. Poštene su mi i ozbiljne namere", napisao je na kraju.

Ishod njegove potrage nije poznat, ali svi koji su videli oglas, poželeli su sreću ovom deki i nadaju se da će što pre pronaći svoju srodnu dušu sa kojom će provesti starost.

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso/blic žena/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.