DVA RECEPTA NA VRUĆ VETAR, NEMA RERNE, NEMA GREJANJA CELE KUĆE: Slano i slatko jelo ZA FRITEZU iz bakine sveske
2 najukusnija recepta koja ćete videti danas, Foto: Jela Jelena Petrović

VIDEO

DVA RECEPTA NA VRUĆ VETAR, NEMA RERNE, NEMA GREJANJA CELE KUĆE: Slano i slatko jelo ZA FRITEZU iz bakine sveske

Zdrav doručak uz proju i jogurt, sa najsavršenijim krajem - desert od breskve, oba gotova za tili čas

Objavljeno:

Kolač od brskve po bakinom starom receptu, odućevićete se koliko je mekan i slasan, samo sa prave slatkokusce.

Potrebno je za kolač:

/šolje od 200 gr/

  • 2 jaja
  • 2 kašike šećera
  • 1.5 šolje brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 100 ml jogurta
  • 30 ml ulja
  • vanilin šećer

voće:

nekoliko breskvi

1 / 3 Foto: Jela Jelena Petrović

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom. prosejati brašno sa praškom za pecivo, dodati jogurt, ulje i sve izjednačiti. Papir za fritezu podmazati uljem i sipati testo.

Odozgo nabacati kriške oljuštenih breskvi i staviti u fritezu, Uključiti na 180 stepeni C 15 minuta. Izvaditi okrenuti pa peći još 15 minuta. Posuti vanilom i prah šećerom. Fantazija...

Proja:

  • 2 jajaDV
  • 1,5 šolje brašna kukuruznog,
  • prašak za pecivo soli
  • 80 ml ulja
  • 100 gr sira
  • 120 ml jogurta

Priprema proje:

U činiju umutiti jaja, dodati kukuruzno brašno i prašak za pecivo, ulje jogurt soli i izjednačiti.

Sipati na podmazanu hartiju za fritezu i peći na 200 stepeni 20 minuta.

Izvaditi i okrenuti i peći jš 15 minuta . Uzivajte prelepa žuti se kod ukat.

BONUS VIDEO:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso / I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.