DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 21. JUN: Bikovima TURBULENTAN dan, Jarčevima poziv STARE simpatije, a Vama?
Dnevni horoskop za 21. jun, Foto: Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 21. JUN: Bikovima TURBULENTAN dan, Jarčevima poziv STARE simpatije, a Vama?

Pročitrajte šta su vam zvezde pripremile za ovaj petak, 21. jun 2024. godine

Objavljeno:

Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Poslušajte sebe i svoju intuiciju kada su neke važne poslovne odluke u pitanju i nemojte sumnjati u sebe. Ljubav: Dajte sebi više oduška i napravite predah, ne samo da ste to zaslužili nego to sada možete sebi da priuštite, pogotovo nakon perioda maksimalnog angažovanja. Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Izgubili ste se u obavezama, ne znate šta pre da uradite. Dan će biti veoma turbulentan. Ljubav: Zauzeti treba da se potrude da organizuju zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zdravlje: Proverite zdravlje usne duplje i zuba.

BLIZANCI

Posao: Imate talenta, ali vam nedostaje odgvornost i bolja koncentracija na radnom mestu. Ljubav: Ako ste u potrazi za svojom “srodnom dušom” ili novom ljubavi, trebalo bi da budete malo opušteniji, ali i realniji. Zdravlje: Više se opuštajte i slobodno vreme provodite u relaksaciji.

Dnevni horoskop za petak, 21. jun
Dnevni horoskop za petak, 21. junfoto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

RAK

Posao: Hiperaktivnost i pojačana motivacija za rad ili usavršavanje kod vas su posledica nekih nedavnih uspeha. Ljubav: Ako ste u vezi, sada je odličan period za pravljenje većih i važnijih planova za budućnost. Zdravlje: Nedostaje vam fizička aktivnost.

LAV

Posao: Nemojte se previše opuštati, čak iako se stvari odvijaju onako kako ste planirali, ili čak i bolje od toga. Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošire krug prijatelja i poznanika ukoliko žele da upoznaju neku zanimljivu osobu. Zdravlje: Glavobolja, proverite sinuse.

DEVICA

Posao: Nemojte paničiti ili biti paranoični ako se nešto odvija malo sporije od očekivanog ili dođe do nekih zastoja u poslu. Ljubav: Vreme je da se opredelite da li ste spremni za nešto ozbiljnije ili ne. Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Dnevni horoskop za petak, 21. jun
Dnevni horoskop za petak, 21. junfoto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Posao: Pustite ponekad i druge da odluče o nekim pitanjima. Ne morate da uvek da budete najaktivniji. Ljubav: Koliko god da ste otvoreni, opet ne razgovarate sa partnerom dovoljno, što se oseća. Zdravlje: Problemi sa gornjim delom leđa i vratom.

ŠKORPIJA

Posao: Iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže da iznesete svoje planove i napredujete. Morate da budete aktivniji. Ljubav: Neko će vam uskoro pružiti posebnu pažnju i trudiće se da vam pruži sve što zaslužujete. Zdravlje: Osetljiv želudac.

STRELAC

Posao: Sve što ste naučili iskoristićete uskoro, nemojte da se osećate bezvredno. Ljubav: Budite realniji u zahtevima, partner ne može baš sve da vam ispuni. Zdravlje: Ne smete da ignorišete sitne probleme i simptome koji deluju naivno.

Dnevni horoskop za petak, 21. jun
Dnevni horoskop za petak, 21. junfoto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

JARAC

Posao: Izlaz iz napetosti koju vam stvaraju nadređeni, pronalazite u poslu. Ljubav: Kontakt sa starom simpatijom će vam probuditi lepe uspomene i ulepšati dan. Zdravlje: Slabost u mišićima.

VODOLIJA

Posao: Čeka vas promena pozicije i unapređenje. Budite strpljivi. Ljubav: Morate da pokažete više razumevanja za mnoge stvari u vašem odnosu. Zdravlje: Počnite zdravije da se hranite, prijaće vam promena.

RIBE

Posao: Imaćete sreće i ostvarićete velike uspehe u kreativnim poslovima. Uživaćete u radu. Ljubav: Nemojte previše da razmišljate, partner će opravdati sva vaša očekivanja, iako sumnjate u to. Zdravlje: Postali ste nervozni.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/T.M./lepaisrecna/K.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.