DNEVNI HOROSKOP ZA ĆETVRTAK, 20. JUN: Device će danas upoznati nekog, Škorpije sumnjičave, a Vi?
Dnevni horoskop za 20. jun, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA ĆETVRTAK, 20. JUN: Device će danas upoznati nekog, Škorpije sumnjičave, a Vi?

Detaljna astro prognoza za svaki znako horoskopa za četvrtak 20. jun 2024. godine

Objavljeno:

Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Pokušajte da budete iskreni sa kolegama i da otvoreno razgovarate o svemu sa njima. To će vam pomoći da stvorite jasnije ciljeve. Ljubav: Najvažnije je da budete spremni na naredni korak. Dosta ste nervozni i imate negativna razmišljanja. Zdravlje: Problemi sa stomakom.

BIK

Posao: Spremni ste na kompromise, ali pazite da se ne pokajete. Morate više da cenite svoju vrednost. Ljubav: Osećate se iskorišćeno jer ulažete mnogo više energije nego partner. Zdravlje: Osećaj zabrinutosti vam izaziva probleme sa stomakom.

BLIZANCI

Posao: Nemojte da budete brzopleti, velika je šansa da ćete se pokajati ako donesete odluke u skladu sa osećanjima, a ne razumom. Ljubav: Pred vama se otvaraju vrata sreće. Ne plašite se da napravite prvi korak. Zdravlje: Ne ignorišite simptome aritmije.

Blizanci da ne budu brzopleti na poslu
Blizanci da ne budu brzopleti na poslufoto: Ivan Chiosea / Alamy / Alamy / Profimedia

RAK

Posao: Svaka vaša odluka pokazala se kao dobra za kolektiv, ali ne i za vas. Trošite mnogo energije. Ljubav: Verujete u srodne duše i nadate se da ćete doživeti ljubav na prvi pogled, ali realnost je malo drugačija. Zdravlje: Nemate energije.

LAV

Posao: Poslušajte savete iskusnijih i starijih kolega. Njihova uputstva mogu da vam budu izuzetno značajna. Ljubav: Provedite više vremena sa partnerom, ne tražite izgovore. Zdravlje: Zabrinuti ste i to prouzrokuje stres. Opustite se.

DEVICA

Posao: Konačno ćete imati priliku da pokažete svoju kreativnost i istaknete umetničku stranu. Ljubav: Upoznaćete osobu sa kojom ćete provesti prelepo veče, ali nemojte da očekujete previše. Zdravlje: Proverite zdravlje unutrašnjih organa.

Device će upoznati novu osobu
Device će upoznati novu osobufoto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

VAGA

Posao: Izgovori vam neće mnogo pomoći, ili uložite trud i pokažite interesovanje ili odustanite od posla. Ljubav: Obratite pažnju na bliske saradnike na poslu. Među njima je neko kome se dopadate. Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Kada pravite nove korake, ne gledajte unazad. Previše vas muči osećaj krivice. Ljubav: Ako sumnjate na prevaru, razgovarajte sa partnerom o tome. To vam kvari odnos u velikoj meri. Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa.

STRELAC

Posao: Budite bez brige, neko ipak prati sav vaš trud, uskoro ćete ubrati plodove svog rada. Ljubav: Ne razmišljajte da se ponovo vratite bivšem partneru, to vam sao trenutno izgleda primamljivo. Zdravlje: Nesanica.

Strelčevima moguća nesanica
Strelčevima moguća nesanicafoto: Profimedia / Mitar gavric / Panthermedia /

JARAC

Posao: Imate osećaj da ne uspevate da iskoristite sve potancijale kako svoje tako i situacije u kojoj se trenutno nalazite. Pozitivno razmišljanje je sve što vam je sada potrebno. Ljubav: Nemojte imati previše velika očekivanja od osobe koju ste nedavno upoznali i dajte joj još jednu šansu. Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Posao: Vreme je da se pokrenete i možda konačno započnete neku novu karijeru ili posao o kom ste sanjali. Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi ljubav svog života mogli da sretnu i upoznaju u nekom poslovnom okruženju. Zdravlje: Unosite više vitamina.

RIBE

Posao: Vaš radni elan je na zavidnom nivou, što je za svaku pohvalu. Važno je samo da pronađete način da održite entuzijazam i motivaciju. Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro.

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/T.M./Lepaisrecna/K.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.