OVAJ DEO ŽENSKOG TELA NAJVIŠE PALI MUŠKARCE: Čim ga DODIRNU, skoči im PRITISAK, a nisu GRUDI U PITANJU
Foto: Profimedia

PAŽNJA

OVAJ DEO ŽENSKOG TELA NAJVIŠE PALI MUŠKARCE: Čim ga DODIRNU, skoči im PRITISAK, a nisu GRUDI U PITANJU

Verovale ili ne, na vrhu liste fetiša kod muškaraca nalazi se fetiš prema ženskim stopalima, poznat kao podofilija.

Objavljeno:

Poslednjih godina sve otvorenije se govori o seksu, bez tabua. Ova tema dobija svoje mesto i u javnom prostoru. Ko šta voli, šta ga uzbuđuje, šta bi želeo da isproba u krevetu, samo su neke od tema koje se lako provlače, kao i priča o lepom vremenu. Pred letnji period, poznat kao vreme kada je libido na vrhuncu kod svih nas, vredi saznati šta je trenutno u trendu.

Fetiši su nešto što svako od nas ima. Nekoga uzbuđuje jedno, nekoga drugo, i to treba jasno pokazati u krevetu. Verovale ili ne, na vrhu liste fetiša kod muškaraca nalazi se fetiš prema ženskim stopalima, poznat kao podofilija.

Stopalo
foto: Yolanda Oltra / Alamy / Alamy / Profimedia

Podofilija je češća nego što se misli. Popularnost ovog fetiša može biti povezana sa načinom na koji mozak povezuje neurone između stopala i genitalija. Stopala su vrlo osetljiv deo tela, što ih čini idealnim mestom za uživanje.

Nedavna istraživanja pokazuju da je oko jedan od sedam ljudi imao barem jednu seksualnu fantaziju vezanu za stopala, što čini fetiš stopala jednim od najčešćih seksualnih preferencija, osim genitalija.

00:07

NEDA UKRADEN U KUPAĆEM ZAPALILA SVE: Telo od milion dolara žele baš sve ŽENE

(Espreso/24sedam/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.