NAJTAČNIJI NOVČANI HOROSKOP ZA JUL MESEC: Evo koje znakove čeka DEBEO DŽEP, a koga finansijska PROPAST
Neke znakove horoskopa očekuje dobar priliv novca u julu mesecu, Foto: Profimedia

PARICE, PARICE!

NAJTAČNIJI NOVČANI HOROSKOP ZA JUL MESEC: Evo koje znakove čeka DEBEO DŽEP, a koga finansijska PROPAST

Novčani ili finansijski horoskop za jul mesec donosi mnogim znakovima lepe vesti i pune džepove

Objavljeno: 17:34h

Astrolozi su napravili predviđanja za novčani horoskop za sve znakove horoskopa za jul mesec, i mnogi će se obradovati:

Ovan

Finansijsko blagostanje vlada u karijeri vašeg znaka. Ovo je dobar period da zaradite novac ako se fokusirate na razvoj vašeg poslovanja. Što više truda uložite u projekat, to će rezultat biti bolji: novac će teći kao reka. Važno je da ga pravilno koristite.

Bik

Zvezde upozoravaju na nemar u poslovanju. Neophodno je rešiti kućne i porodične probleme koji će odvlačiti pažnju i oduzimati energiju. Rad sa dokumentima zahtevaće izuzetnu koncentraciju: greške će biti veoma skupe.

Bikovi da povedu računa u sferi finansija u julu mesecu
Bikovi da povedu računa u sferi finansija u julu mesecufoto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

U leto se povećava verovatnoća izdašnih novčanih primanja. Situacija se menja nabolje, otvaraju se novi izgledi u pogledu povećanja plata. Možete se zadovoljiti prijatnom kupovinom, ali najbolje rešenje je investicija.

Rak

Zvezde obećavaju pozitivne promene. Desiće se velike promene na poslu i toksični ljudi će nestati iz vašeg okruženja. Ovi preokreti će koristiti vašoj karijeri; postoji šansa da dobijete unapređenje ili novi posao koji obećava.

Lav

Smetnje u poslovanju. Usled nereagovanja partnera ili pritiska konkurenata može nastati krizna situacija. Da bi sprečili opasne trenutke, zvezde savetuju poverenje profesionalnoj intuiciji.

Lavovi da se drže profesionalne intuicije oko novca
Lavovi da se drže profesionalne intuicije oko novcafoto: Profimedia

Devica

Početkom jula verovatno će doći do zastoja u poslovanju. Zbog više sile dugoročni planovi će biti ugroženi. Istovremeno, mogu se pojaviti situacije koje će doneti profitabilne ponude. Važno je napraviti tačan izbor bez oslanjanja na slučajnost.

Vaga

Jul ambiciozne projekte koji će doneti uspeh i profit. Verovatno je da postojeće znanje i veštine neće biti dovoljni za brzo prilagođavanje novim zadacima. Treba preduzeti mere za poboljšanje nivoa profesionalizma.

Škorpija

Jul vam obećava finansijsko blagostanje. Istina, put do toga neće biti lak, novac će doći kao rezultat kompetentnih akcija. Privrednici i rukovodioci preduzeća treba da modernizuju proizvodnju i prekvalifikaciju osoblja.

Strelac

Horoskop savetuje da se ne pokazuje previše inicijative. U nastojanju da poboljšate svoju finansijsku situaciju i proširite posao, možete naići na nesavesne poslodavce ili klijente. Da biste izbegli probleme, nemojte praviti nagle preokrete.

Jarčevi bi mogli imati dobre poslovne prilike i mogućnost zarade u julu
Jarčevi bi mogli imati dobre poslovne prilike i mogućnost zarade u julufoto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarac

Osetićete odlučan duh. Svi poduhvati će dobiti pozitivan podstrek, iako nisu isključene prepreke od strane takmičara i kolega. Važne poslovne informacije treba da budu poverljive kako bi se izbegle nepotrebne komplikacije.

Vodolija

Horoskop predviđa jačanje vaše finansijske situacije. Uloženi napori biće zapaženi i cenjeni u novčanom smislu. Zvezde savetuju trošenje neplaniranih prihoda na otplatu kredita, plaćanje kurseva ili opremanje kancelarije.

Ribe

U julu se realizuju ambiciozni projekti koji obećavaju uspeh i profit. Prilagođavanje novim zadacima može zahtevati više od postojećeg znanja i veština. Stoga je važno preduzeti korake za unapređenje profesionalizma.

Bonus video:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso/T.M./najzena/Slobodanka Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.