"IMALA SAM NOS DO BATAJNICE I 80 KILA": Ovako je Anastasija Ražnatović doživela TRANSFORMACIJU VEKA ostaćete u ŠOKU
Anastasija Ražnatović, Foto: Facebook printscreen / Anastasija Ražnatović

pažnja

"IMALA SAM NOS DO BATAJNICE I 80 KILA": Ovako je Anastasija Ražnatović doživela TRANSFORMACIJU VEKA ostaćete u ŠOKU

Ona je prokomentarisala i jednu sliku koja, kako kaže, "kruži internetom", a koja se snimljena kad joj je bilo 13 godina.

Objavljeno: 12:10h

Anastasija Ražnatović Gudeljje pokazala svoje "nove", "magnetne" obrve na novoj slici, snimljenoj na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde prati svog muža Nemanju Gudelja.

Cecina ćerka prati sve najnovije trendove u kozmetičkim intervencijama, baš kao što uživa i u modi i voli da pokazuje svoje stilske kombinacije.

Trenutno su u modi prirodne i guste obrve, upadljivo začešljane naviše, a lepim se smatra čak i da se vide tragovi povlačenja češljića. Ako dama nema dovoljno svojih dlačica, one se mogu i dopuniti raznim metodama. Anastasija smatra da svako treba da na sebi koriguje ono čime nije zadovoljan, a trepavice, kako kaže, koriguje već pet godina.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu!", kazala je popularna Tasa jednom prilikom.

Ona je prokomentarisala i jednu sliku koja, kako kaže, "kruži internetom", a koja se snimljena kad joj je bilo 13 godina. "U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo", kaže Anastasija. "Nos mi je bio odavde do Batajnice."

Ona se osvrnula i na sve koji prikrivaju intervencije. "Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala da operišem nos", pričala je jednom prilikom. "Nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to", kaže mlada gospođa Gudelj koja tvrdi da je samo nos i operisala.

03:23

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

(Espreso/lepa i srećna/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.