OVIH 10 POZNATIH ŽENA SU BILE VERENE ZA BILIONERE: Jedna je dobila čak 15 VERENIČKIH PRSTENOVA, sve raskinule
Rijana, Foto: Savage x Fenty / Planet / Profimedia

nemoguće

OVIH 10 POZNATIH ŽENA SU BILE VERENE ZA BILIONERE: Jedna je dobila čak 15 VERENIČKIH PRSTENOVA, sve raskinule

Veze bogatih i slavnih oduvek privlače veliku pažnju, a posebno onog momenta kada se obelodani da par više nije zajedno

Objavljeno:

Kroz godine mnoge poznate lepotice su se zabavljale sa milijarderima, a evo čije veze se izdvajaju kao najburnije.

Rijana

Pevačica sa Barbadosa poznata je po mnogo čemu. Ona je najbogatija pevačica u industriji, a taj novac je sama stvorila i zaradila.

Mnogi pamte njenu vezu sa saudijskim biznismenom Hasanom Džamilom, koja je trajala tri godine. Tada se pričalo o njihovim luksuznim putovanjima i odmorima po Španiji i Italiji.

Ona je sada u vezi sa poznatim reperom, sa kojim ima dva sina.

Naomi Kembel

I Naomi je bila u vezi sa bilionerom, Vladimirom Doronom, a ova veza poznata je po brojnim parnicama i optužbama kada je došlo do raskida.

Linda Evanđelista

Čuvena manekenka je bila u vezi sa nekoliko imućnih muškaraca, među kojima su i Piter Morton i Fransoa Anri Pino, sa kojim ima dete.

Maraja Keri

Maraja Keri je bila verena za bilionera Džejmsa Pakera. A ono što je zanimljivo je to da pevačica tvrdi da par nikada nije imao fizičku vezu, i da je ona imala intimne odnose tek sa nekoliko partnera, ali ne i sa njim.

Džulija Foks

Džulija je bila u vezi sa Kanje Vestom, koji je bio bilioner u to vreme, ali je od tad izgubio mnogo novca. Opšte je poznato da je upravo ta veza i dovela Džuliju pod svetlo reflektora.

Nikol Kidman

Glumica je bila kratko u vezi sa pokojnim Stivom Bingom, pre nego što se udala za svog sadašnjeg supruga.

Amber Herd

Još jedna žena koja je pod svetla reflektora došla zahvaljujući svojim ljubavnim aferama. A pored Džonija Depa, kog je javno ponizila i lažno optuživala za brojna nedela, bila je u vezi i sa Ilonom Maskom, najpoznatijim svetski bilionerom.

Paris Hilton

Bogata naslednica je bila verena za Parisa Latsisa, grčkog naslednika i unuka multimilijardera. Poznato je da joj je on ponudio 15 različitih vereničkih prstenova. Sada je udata za Kartera Reima sa kojim ima decu.

Miranda Ker

Mankenka je udata za Evana Tomasa Špigela, osnivača Snepčeta, koji je bio najmlađi milijarder na svetu 2015. godine sa 25 godina. Miranda je pre njega bila udata za Orlanda Bluma.

Eli Mekfirson

I ova manekenka je bila u vezi sa bilionerom Arpadom Busonom sa kojim ima dva sina, ali je bila u vezi sa Džefrijem Soferom, takođe bilionerom.

BONUS VIDEO:

49:40

USIJANJE 18.06.2024.

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.