OVO JE HIT - ŽENA ČISTI SEMENKE OD PAPRIKA ZA PAR SEKUNDI: Evo kako joj to POLAZI ZA RUKOM, više nema mučenja
Večita dilema: kako očistiti semenke od paprike?, Foto: RINA

VIDEO

OVO JE HIT - ŽENA ČISTI SEMENKE OD PAPRIKA ZA PAR SEKUNDI: Evo kako joj to POLAZI ZA RUKOM, više nema mučenja

Iskusna kuvarica je nedavno podelila na Tik Toku svoj trik za lako čišćenje paprika od semenki

Objavljeno:

Paprike, bez obzira na sortu i oblik, često imaju jezgro ispunjeno semenkama, ali ovaj jednostavan trik garantuje savršeno isečene paprike bez ikakvih tragova semenki.

Prvo, potrebno je iseći vrh i donji deo paprike, a zatim, dok paprika stoji uspravno, isecite deo kako bi se paprika otvorila.

Na taj način, možete potpuno otvoriti papriku i iseći sredinu, omogućavajući vam da lako izvadite semenke i ostatke jezgra. Nakon toga, preostali deo paprike možete iseći na komadiće prema potrebi.

Ovaj jednostavan trik je vrlo efikasan i predstavlja odličan način da se izbegne neugodnost ostavljanja semenki u paprici, olakšavajući pripremu paprike za različite recepte.

Praktičan savet za svakodnevnu kuhinju

Ovaj trik nije samo koristan za pripremu paprika za jela poput punjenih paprika ili salata, već može biti od velike pomoći i prilikom pripreme drugih jela. Čišćenje paprika na ovaj način može uštedeti vreme i olakšati proces pripreme hrane, čineći ga jednostavnijim i efikasnijim.

Činjenica da je iskusna kuvarica odlučila da podeli ovaj trik putem videa na popularnoj platformi TikTok govori o tome koliko je važno deljenje korisnih saveta među zajednicom ljubitelja kuvanja. Društvene mreže pružaju priliku za razmenu korisnih informacija i tehnika, što može biti od velike pomoći svima koji vole da kuvaju ili jednostavno uživaju u pripremi hrane.

BONUS VIDEO:

01:00

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli

(Espreso / Republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.