ŠIRE SE STRAVIČNE TVRDNJE O ŽIVOTU KEJT MIDLTON, OVO NIJEDAN ČOVEK NIJE ŽELEO DA ČUJE: "Buduća kraljica..."
Kejt Midlton, Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

TUGA

ŠIRE SE STRAVIČNE TVRDNJE O ŽIVOTU KEJT MIDLTON, OVO NIJEDAN ČOVEK NIJE ŽELEO DA ČUJE: "Buduća kraljica..."

Upravo to je rezultiralo nizom spekulacija na njen račun, ali se ni o jednoj od njih iz Palate, pa ni njenog supruga princa Vilijama nije mogla čuti ni reč.

Objavljeno: 07:49h

Kejt Midlton zabrinula je britansku javnost jer još od januara nismo imali prilike da je vidimo, osim u potresnoj ispovesti koju je snimila i putem videa podelila sa ljudima širom sveta. Stanje Kejt Midlton je i posle tog videa potpuno nejasno.

Upravo to je rezultiralo nizom spekulacija na njen račun, ali se ni o jednoj od njih iz Palate, pa ni njenog supruga princa Vilijama nije mogla čuti ni reč.

Njen izostanak sa Tropping the Color-a još je dodatno podgrejao sumnje da se sa Kejt dešava nešto mnogo loše. U javnosti su mogle da se čuju reči zabrinutih građana, bilo je onih koji su tvrdili da se ne pojavljuje, jer je posvećena lečenju, dok su drugi mišljenja da se dešava nešto strašno.

Kalendar događaja na kojima će Kejt prisustvovati je prazan do kraja godine, što takođe ukazuje da princezino zdravlje nije najbolje. Upravo zbog toga Britanci strahuju da bi moglo da se desi ono najgore.

KEjt Midlton
foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

– To što se ništa ne kaže je znak, Buduća kraljica Kejt umire – napisali su jedni, dok drugi smatraju da se preteruje:

– Žena odmara i brine o svom zdravlju, smiri se. Zar treba da radi dok se bori protiv opake bolesti? Posvetila se što bržem oporavku – glasili su oprečni komentari.

Stanje Kejt Midlton – Javnost u panici

Uzburkana javnost prati svaki korak princa Vilijama i čitave kraljevske porodice pokušavajući da pročita signale koji se šalju u javnosti, a koji su tako postavljeni da prosto morate da ih tumačite.

– Kejt će završiti isto kao i Dajana. Znam kako izgleda nesreća, a ono što se desilo princezi Dajani nije slučajno – komentarišu takođe ljudi ovih dana na društvenim mrežama.

Princ Vilijam, njen suprug, se trudi da na pitanja o supruzi odgovara kratko i jasno, ne dajući apsolutno nikakve naznake u kojem pravu ide njena bolest i oporavak.

To je začudilo i kraljevskog stručnjaka Tima Džuarta.

– Nema medicinskih informacija, čak ne znamo ni koju vrstu raka Kejt ima, niti na kojim tretmanima i terapijama je podvrgnuta – rekao je on naveo je Glossy.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/svet/Glossy/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.